zlomennypez Odesláno Červen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 Mohu poprosit nějakou dobrou duši o přidání gamertagu Pajk8 do preview programu? Předem díky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milken_2003 Odesláno Červen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 Mohu poprosit taky o přidání do preview programu.Můj gamertag: MilkenCZ Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raahk Odesláno Červen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2015 Mohu také poprosit o přidání do preview programu, můj gametag: RaahkRaahk Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Červen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2015 Ahoj, kdyby mi někdo poslal invite, byl bych moc rád, gamertag CainCZ, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2015 Která hodná duše by mi poslala pozvánku? Předem děkuji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
glawid Odesláno Červen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2015 AHoj mohu také poprosit? GlawidCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Mohu se také vetřít? GT: "muWme" díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huml Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Zdarec prosím pošlete mi taky pozvánku "Humlik" díky moc :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Ehm, smím se zeptat co se to tu spustilo za mánii srovnatelnou se zájmem o mandarinky za dob totality? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Zrejme je to tou spätnou kompatibilitou xbox 360 hier na xbox one.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dRTIKOOL Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Matespian83 na 100% asi máš pravdu že jde o hraní her z xboxu 360 na xbox one.Ale vypadáto ,že moc hráču v ČR nemá přistup k tomu preview programu nebo nejsou ochotní poslat pozvanku.Už jsem psal i jinde než na tady na foru a nic.Sice z těch oznámeních her co jdou zatím hrát mám jenom Banjo Kazoie i tak bych to rád vyskoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragoon17 Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Matespian83 na 100% asi máš pravdu že jde o hraní her z xboxu 360 na xbox one.Ale vypadáto ,že moc hráču v ČR nemá přistup k tomu preview programu nebo nejsou ochotní poslat pozvanku.Už jsem psal i jinde než na tady na foru a nic.Sice z těch oznámeních her co jdou zatím hrát mám jenom Banjo Kazoie i tak bych to rád vyskoušel Tak vacsina z nas ten program uz ma davno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dRTIKOOL Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Tak nevím v čem je problém poslat pozvánku ostatním co tu žadali.V ostatních přispevků sem nevyčetl ,že by někdo poděkoval za pozvánku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Také bych poprosil o pozvánku a předem děkuji. Tag: LikeToPlayAlot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragoon17 Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Tak nevím v čem je problém poslat pozvánku ostatním co tu žadali.V ostatních přispevků sem nevyčetl ,že by někdo poděkoval za pozvánku. Ked chces napis ss s tvojim gt a vecer ti poslem, ja nemam cas 100 ludom posielat invite a citat vsetky prispevky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Pokud stále chcete pozvat tak si mě přidejte patrik1 cz a hned poslu pozvánku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlomennypez Odesláno Červen 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2015 (upraveno) Díky za pozvání Upraveno Srpen 2, 2015 uživatelem zlomennypez změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midz Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Ahoj nemohl by me prosim jeste nekdo pozvat? Dekuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Září 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Zdravim mohl by me nekdo prosim pozvat : SestakCzech ... Diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 Taky bych byl vděčný za pozvání!.. majk23... Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krog33 Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 Ahoj, mohl bych taky prosím prosím dostat pozvání? KrogCZ Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dRTIKOOL Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 Pokud chcete pozvat tak si mě přidejte GT dRTIKOOL pošlu pozvánku. Jinak nove v preview možnost hrát Borderlands .Pouze škoda ,že xbox one funguje přesně jak xbox 360 a nejde sdílet účet.Chtěli jsme hrát ze synem co-op Borderlands nebo Gear of Wars na dvou TV.Jeden na 360 druhý na one.Nakonec jsme to vyřešili pomocí link kablu.Akorát žena nebyla moc nadčená jak měla dráty mezi pokojem a obyvákem.Ale jinak paráda vše fungovalo jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midz Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Přidal jsem si tě. Předem díky za pozvání! (themidz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burdalukas Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Taky prosim o pozváni - Mleaqo - diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Zdravím, jak je to se zpětnou kompatibilitou, když jsem neměl účet na xbox 360? Vlastnil jsem s rgh čipem tudíž jsem neměl žádnou hru koupenou. Teď mám one, muzu si dodatečně koupit starší hry z 360 nebo mam smůlu ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.