Nil3E Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 "psp-hry.okamzite.eu je muj novy projekt který funguje jako 1000her pro PSP.. Nemáte u sebe na PSP hru,nebo nevite co hrát a mate net na PSP tak zadejte do prohližeče http://psp-hry.okamzite.eu/ a vyberte si svou hru.." Takze zrobil jsem novy projekt pod jmenem psp-hry centrála funguje jak 1000her.cz pro PSP. Je tam pečlivě vybráno 106 her (stále přibívají) každá hra bude vyzkoušena a bude fungovat na PSP. Takže stači spustit webovy prohlížeč a zadat adresu http://psp-hry.okamzite.eu/ a vybrat si svou hry...Doufám že se vám bude projekt líbit zatim je v BETA verzi a od 1.1.08 bude full.. Stale na tom makám takže pište komentáře prosím je to duležité vaše názory.. Pro spuštěni nemusíte aktivivat flash player stači firmware 2.8.. Stale na projektu makám... Da se spustit na PC ale spatne se zobrazuje...JE URČEN PRO PSP !!!!!!!!!!!!!!!! 10.1.2008 se bude na portálu pořádat soutěž o nejlepšiho hrače z nejlépe nahranými body také v plné verzy bude žebříček nejleppších hraču a také ligy ruzných her hračske pointy a taky za registraci v plne verzi dostanete gamerscard.... Je to tady!!- verze 1.5 Takkže předem jsem si k tomu na 3hodky sedl a plnou verz 1.5 uvolnil je funkční a nemam problémy ma kalendář na kterem jsou vypsány všechny souteze atd..taky FAQ a kontakt upravený a lepší vzhled a richlejší nahrávání.Nini už se flash hry trhat nebudou...Cely portál je konecne stabilni a uz nejsou žadne chyby a plne fachčí... Tak na co čekáte vyberte si ze 106 her které přibiívaji každym dnem a zadejte do PSP prohlížeče adresu http://psp-hry.okamzite.eu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Tak to je fakt super! DÍK !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Tak to je fakt dost dobrý :-). Jen se chci zeptat: taky se vám to trochu trhá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 dobrý ! něco takového jsem hledal diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Konecne uzitecny thread... :)...smekam...vypada to prinejmensim zajimave! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Teste se 1.1 bude plne spusten.....Jo a každy tyden nove hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjr.Hustler Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 dobrej! jetly to bude fungovat tak to bdue super a ty seš borec :) jestly to sprovozniš edit: bude muset byt FW 2.8 tak to je už horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Je to tady!!- verze 1.5 Takkže předem jsem si k tomu na 3hodky sedl a plnou verz 1.5 uvolnil je funkční a nemam problémy ma kalendář na kterem jsou vypsány všechny souteze atd..taky FAQ a kontakt upravený a lepší vzhled a richlejší nahrávání.Nini už se flash hry trhat nebudou...Cely portál je konecne stabilni a uz nejsou žadne chyby a plne fachčí... Tak na co čekáte vyberte si ze 106 her které přibiívaji každym dnem a zadejte do PSP prohlížeče adresu http://psp-hry.okamzite.eu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 hele parada docela se mi to libi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 vyzkousel jsem to , kdyz vyberu hru tak se mi to ulozi takze to mam spoustet pres file ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 No nevim asi to zatim budete mustet spoustet pres FILE Ale snažim se udelat ke každe hře stránku aby se to neuložilo...Předem diky za pochopení.. EDIT:až to bude napišu tady ale do konce roku by to mělo určitě byt jinak jedna nova hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.