Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps4 a usporny rezim


Al Capone

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

jasně od toho forum je aby když něco nevíš tak si se zeptal a s tím hlukem je to jen z části pravda ja taky slyším ps4 vic než x360 slim ale myslím že je to dane výkonem a taky i hrama třeba u killzone to bylo jak letadlo ale jinak celkem v pohodě nic co by mi vadilo. A myslím si že kdybych měl ucho na ps4 jak tady někteří experti a nebo po každe hře zkoušel jestli je ps4 tepla nebo horká :) tak bych se musel zbláznit :)

Upraveno uživatelem Samopall
edit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Spis je to mysleny tak ze pokud je PS4 v uspornym rezimu nesmi se vypnout ze zasuvky ale co kdyz vypadne proud? Nevim nezkousel jsem ale je mozny ze se muzou poskodit nejaka data.

Já jsem měl Ps4 puštěnou nedávno v Rest Modu, a když jsem nebyl doma, manželka bezmyšlenkovitě vypojila kabel ze zásuvky. Měl jsem obavy z toho nejhoršího, když jsem konzoli znovu zapl nic se nestalo, jen jsem měl upozornění že jí mám vypínat jak se má.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Podle mě je riziko když stahujete že vám to muže rozhodit stahování a udělat "corrupted data" nic vic.. to je jak kdyby jste PC hodili do rest modu a odpojili.. Toť muj nazor na rest mod :-) ale je to fajn funkce na stahovani přes noc (kor s O2 netem :/ )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu