xUltimate Odesláno Srpen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 Důležitý je říct, že se ujeté KM do trofeje načítají pouze v singlu. Mě trofej cinkla při 80km. Nechal jsem to jezdit přes noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 Uz ne, od posledniho updatu je to uz i v onlinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Srpen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 V tom případě se omlouvám za mylné info :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vader1468628880 Odesláno Září 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2015 taky rád zahraju nick:sharknexthype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 (upraveno) Jak pls ziskat v Rocket League posledni item v Decal?(ty vinyly) Uz mam vsechno jen todle mi zbejva a ne a ne padnout. Jestli v tom neni treba hacek jako s poslednim autickem, kdy sem musel zajet hru s kazdym abych ho dostal update:dobry uz vim kde byla chyba :D Upraveno Září 20, 2015 uživatelem sx2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejff Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 někdo do týmu na turnaje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejff Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 hraje to někdo ? :) hráváme turnaje jestli někdo chce taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Leden 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 Ja muzu, psn: tokyno_rksqd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krasik Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Zdravim delam trofej far far away a zkousim vosmel s gumickama a furt nic. Hraju exhibition nastavenou na 1vs1 no bots a cas mam nastavenej na unlimited. Od startu jsem to nechal jezdit 5hod a furt nic....muzete poradit co delam spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzepto.x7 Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Zdravim delam trofej far far away a zkousim vosmel s gumickama a furt nic. Hraju exhibition nastavenou na 1vs1 no bots a cas mam nastavenej na unlimited. Od startu jsem to nechal jezdit 5hod a furt nic....muzete poradit co delam spatne? dostal jsem se trofej az po 20h hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 chýba mi posledná trofej na platinu, paradoxne jednoduchá Barras Bravas, hraj onlinu hru s priateľom.. stále nemám šťastie niekoho pridať.. kto mi s tým pomôže? trofej sa odomkne hneď po začatí online hry, takže záležitosť na pár sekúnd.. vopred díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 (upraveno) rád pomůžu, přidej si mne a můžeme hned EDIT: tak změna, musím hru první stáhnout, cca dvě hodinky, mám pomalý net Upraveno Únor 27, 2016 uživatelem Mandaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 (upraveno) aj tak ťa neviem nájsť.. keď dám vyhľadať Mandaz, nájde mi 370 hráčov, u ktorých je v mene "mandaz".. neviem to vyfiltrovať :/ idem postupne prejsť všetkých 370, či ťa nájdem;) .. to mám tak na tie dve hodinky, uhm.. chch nájdi plz ty mňa.. macplash sú len 3 výsledky hľadania a všetky 3 sú moje.. :-D Upraveno Únor 27, 2016 uživatelem macplash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 já jsem jako MandazCZE, tobě jsem to poslal na macplash fury, si to ty doufám :D edit: ještě 60 minut stahování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 ok, ešte raz díky moc za pomoc! moja druhá platinová trofej hneď po Bloodborne;) ani som nevedel, že som tak blízko.. som tie trofeje ani nesledoval, len ma táto hra fakt bavila.. a zrazu zistím, že mi chýbala jedna, chch.. každopádne, určite môžeme niekedy len tak zahrať.. budem len rád;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 nemáš zač, v rl jsem celkem lata a proto jsem měl už hru smazanou a chvilku trvalo než se mi stáhla. A už jsem ju zas smázl :lol: Kdyžtak dáme nabudúce něco jiného ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Únor 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2016 chch, no ja som v hrách tiež lama, ale to mi nebráni, aby som si ich užíval aj tak;) v SW Battlefront som so železnou pravidelnosťou na konci tabuľky, vždy a bez výnimiek.. a aj tak ma to stále baví;) každopádne.. tak zahráme niečo iné, beriem ťa za slovo;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 Da se to hrat ve dvou na jednom ps? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2016 ano ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Hraje nekdo ?? Nick Voky115, tak si me pridejte a dame :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Duben 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2016 Delam na trofeji Stocked. Musim nejak kombinovat vybavu nebo delat neco zvlastniho? Kolikrat mi po zapase nehodi zadny doplnek. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 Já jsem hrál a hrál .. pak jsem udělal Trofej Sweet Tooth, dostal jsem k tomu taky nějakou věc a trofej mi sama vyskočila :D asi náhoda .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pankrejro Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 Ja sweet tooth uz mam, chybi mi otevrit asi jeste 30 predmetu, ale ted posledni 3 matche nepadlo nic, tak prave nevim, jestli mam menit auta nebo delat nejaky psí kusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 musis menit auta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Duben 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 Kdyby chtěl někdo spoluhráče tak přidávejte: tokyno_rksqd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.