Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP firmware 6.61 a downgrade


SHAKAL007

Otázka

Zdravím Vás vespolek

Jelikož jsem tu nový tak se předem omlouvám za případné vady nebo chyby v dotazu. Syn mé přítelkyně dostal k narozeninám použité PSP s firmware verzí 6.61. A můj dotaz zní. Jelikož chce syn hrát hry i mimo oficiální licence (třeba Asterix a Obelix a typický dotaz dítěte, které Vám stojí za zády a pořád slyšíte, Strejdo už to bude?) , zkusil jsem downgrodovat systém, bohužel ať dělám co dělám nejde to a nejde. Zkusil jsem stáhnout několik verzí systému a aplikací s pomocnými programy, ale bohužel bez úspěchu. V nejlepším případě to končí hláškou že update není pro moji verzi OS. CHtěl bych se tedy zeptat kolegů, zda již má někdo tuto verzi a zda již zkoušel downgrade systému a s jakým úspěchem. Díky také za případné typy a pomoc. Bohužel je toto pro mě nové téma, na windows či android platformě jsem jako doma, ale tady zatím plavu v moři. Díky všem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

S tímto ti asi nikdo moc neporadí, protože 6.61 je z tohoto roku a předpokládám, že ho moc lidí nemá. Nicmémě tento fw je už také prolomený a snad více najdeš tady http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=17&t=41249 . Downgrader je tady http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=21&t=41227 , ale ten není asi už třeba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu