Saee4 Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Mám PS4 a vetrák dělá strašný hluk nedá se to vydržet ..je to jak start stíhačky .... hlavně při hraní her to je nejhorší neví někdo co stím ? nebo je nutná reklamace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Reklamuj. Jsou tady i někde už ve foru dotazy a odpovědi na to. a kup si Xbox One ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saee4 Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Bohužel už j eto druhá reklamace PS4 takže o Xboxu přemýšlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Taky mi to dělalo co jsem četl tak někdo reklamoval i 3x a porad stejný takže jsem to řešil chvíli sluchadlama a pak prodejem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Pokud chceš ticho za cenu nižšího výkonu tak xbox...a nemusíš dřepět ve 30ti stupních doma na gauči se sluchátky jak trotl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Ono to s tím výkonem není tak strašný. Spiš vývojáři pořád neumí odladit hru na novych konzolich :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Tak objektivně má xone prostě horší střeva...to je bez debaty...ale to ticho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Už mlčím :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saee4 Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Někde sem četl že za několik let už budou hry vycházet jen na PS4 protože Xbox one to nebude výkonově stíhat. Kolik myslíte že je na tom pravdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RakovinaRohu Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 kup si mrkvostroj když seš taková citlivka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Odpovím podobným stylem - zesil si zvuk na tv :roll: :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Někde sem četl že za několik let už budou hry vycházet jen na PS4 protože Xbox one to nebude výkonově stíhat. Kolik myslíte že je na tom pravdy? Ti jebe? :D :D :D dobrej fór Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rustli Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Tak já mam PS4 v jinym pokoji :) Jinak reklamací to nevyřešíš, prostě větrák jede aby se to uchladilo. Maximálně si kup/vyrob nějakej stojánek s přidaným vetráčkem, docela to pomůže. Někde sem tu viděl i topic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saee4 Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Tak já mam PS4 v jinym pokoji :) Jinak reklamací to nevyřešíš, prostě větrák jede aby se to uchladilo. Maximálně si kup/vyrob nějakej stojánek s přidaným vetráčkem, docela to pomůže. Někde sem tu viděl i topic. no jelikož ted už mám druhou PS4 a u té první větrák jel v klidu a tahleta je šíleně nahlas tak myslím že je něco špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rustli Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Protože teď máš určitě činskou,potichu šli jenom Japonský kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Zkrátka je to výkonější a kompaktnější konzole...takže víc topí a je méně prostoru na větrák a ten je menší a jede na víc otáček a dělá větší hluk...jednoduchý... Xbox je větší rozměrově, kolik tepla navíc vydají paměti a extra štáva do GPU netuším ale asi o něco víc a proto je v něm velký větrák, který má nižší otáčky takže nedělá hluk... Z toho vyplývá jediné...ps4 bude vždy hlučnější...buď si kup sluchátka, zesil podstatně zvuk nebo si kup podložku či to dej do lednice, prostě cokoliv... Nebo si kup Xbox ale budeš hrát v nižším rozlišení / horším snímkování (vše se ale odvíjí od optimalizace protože jsou i hry kde je to 1:1) a samozřejmě nebudeš moct hrát ps4 exkluzivity... Je to snadný jako facka..každej preferujeme něco ...třeba to může být i ovladač co já vím...nemůžeš mít vše v jednom přístroji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saee4 Odesláno Červenec 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2015 Já ale nejsem přecitlivělej tahle PS4 hučí že je to fakt extrém ... není slyšet vlastního slova když se hraje hra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Červenec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2015 doporučuji tohle nebo koupit One :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Červenec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2015 Já ale nejsem přecitlivělej tahle PS4 hučí že je to fakt extrém ... není slyšet vlastního slova když se hraje hra Jestli ti to huci tak moc pri kazde hre tak je to spatne. Mne to huci jen pri nekterych hrach napr. Infamous. Nejvice mi to kupodivu huci u tech indie her. Nejvic u Rocket league. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neo007 Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 Pokud fakt takhle hučí,tak jednoznačně reklamovat.Hrál sem teď doma v celkem velkým vedru...ráno sem ho zapl v 7:00 a vypínal sem ho až večer kolem půlnoci...neslyšel sem nikdy nic...naprosto nic...ticho jak v hrobě,to přísahám =) jo a hrál sem GTA 5...což mi přijde taky náročnější na rychlost vykreslování detailů atd...ale jak říkám,ticho =) Záleží taky,jestli si ho nestrčil do uzavřený poličky...to se PS4 moc nelíbí.Já ho mám "venku" na stolku pod televizí-kousek od okna,takže asi dobré místo k chlazení,ale to co to dělá tobě je vážně špatný.Raklamovat-nech si vrátit peníze-kup novej PS4.Nikdy bych si nekoupil XONE jen za cenu nižší hlučnosti.PS4 taky není hlučná-pokud je vše v pořádku-a ještě si zahraješ hezčí hry. =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Algeroth Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 (upraveno) Jednoznačně to reklamovat, mám stejný problém a teďka to řeším. PS4 má být o 30% tišší než PS3, a pokud u hraní hučí rozhodně to není normální. A to mi mimochodem řekli i na technické podpoře SONY.. Pokud vám v servise řeknou že je to normální, nenechte se ukecat a trvejte na svém. Upraveno Červenec 29, 2015 uživatelem Algeroth překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowan Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Tak ja reklamace za 10dni vyrizena vymenou za novy kus.....bohuzel zaruka nova neni ale jen ta stavajici :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Algeroth Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 To není pravda, pokud ti dali nový kus tak platí opět záruka 24 měsíců, přečti si spotřebitelský zákon :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rowan Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Posli me jaky je to § volal jsem vsude mozne a i kamaradka co dela v euronicsu na reklamacnim oddelenim me rekla to same. Podle me je to blbost kazdopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Hele nechci kecat ale myslím že když kamarád reklamoval ve Vodafone iPhone tak mu dali nový kus a platila mu opět dvouleta zaruka. Melo by to bejt asi u jakéhokoliv jiného elektro produktu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Záruka se pordlužuje po dobu co je zařízení na reklamaci..to je alespoň moje zkušenost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Saee4
Mám PS4 a vetrák dělá strašný hluk nedá se to vydržet ..je to jak start stíhačky .... hlavně při hraní her to je nejhorší neví někdo co stím ? nebo je nutná reklamace?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts