Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps4 dělá fakt hluk !

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Tak já mam PS4 v jinym pokoji :) Jinak reklamací to nevyřešíš, prostě větrák jede aby se to uchladilo. Maximálně si kup/vyrob nějakej stojánek s přidaným vetráčkem, docela to pomůže. Někde sem tu viděl i topic.

no jelikož ted už mám druhou PS4 a u té první větrák jel v klidu a tahleta je šíleně nahlas tak myslím že je něco špatně

• 0
Odesláno

Zkrátka je to výkonější a kompaktnější konzole...takže víc topí a je méně prostoru na větrák a ten je menší a jede na víc otáček a dělá větší hluk...jednoduchý...

Xbox je větší rozměrově, kolik tepla navíc vydají paměti a extra štáva do GPU netuším ale asi o něco víc a proto je v něm velký větrák, který má nižší otáčky takže nedělá hluk...

Z toho vyplývá jediné...ps4 bude vždy hlučnější...buď si kup sluchátka, zesil podstatně zvuk nebo si kup podložku či to dej do lednice, prostě cokoliv...

Nebo si kup Xbox ale budeš hrát v nižším rozlišení / horším snímkování (vše se ale odvíjí od optimalizace protože jsou i hry kde je to 1:1) a samozřejmě nebudeš moct hrát ps4 exkluzivity...

Je to snadný jako facka..každej preferujeme něco ...třeba to může být i ovladač co já vím...nemůžeš mít vše v jednom přístroji...

• 0
Odesláno

Pokud fakt takhle hučí,tak jednoznačně reklamovat.Hrál sem teď doma v celkem velkým vedru...ráno sem ho zapl v 7:00 a vypínal sem ho až večer kolem půlnoci...neslyšel sem nikdy nic...naprosto nic...ticho jak v hrobě,to přísahám =) jo a hrál sem GTA 5...což mi přijde taky náročnější na rychlost vykreslování detailů atd...ale jak říkám,ticho =)

Záleží taky,jestli si ho nestrčil do uzavřený poličky...to se PS4 moc nelíbí.Já ho mám "venku" na stolku pod televizí-kousek od okna,takže asi dobré místo k chlazení,ale to co to dělá tobě je vážně špatný.Raklamovat-nech si vrátit peníze-kup novej PS4.Nikdy bych si nekoupil XONE jen za cenu nižší hlučnosti.PS4 taky není hlučná-pokud je vše v pořádku-a ještě si zahraješ hezčí hry. =)

• 0
Odesláno (upraveno)

Jednoznačně to reklamovat, mám stejný problém a teďka to řeším. PS4 má být o 30% tišší než PS3, a pokud u hraní hučí rozhodně to není normální. A to mi mimochodem řekli i na technické podpoře SONY.. Pokud vám v servise řeknou že je to normální, nenechte se ukecat a trvejte na svém.

Upraveno uživatelem Algeroth
překlep
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu