MarekBlack Odesláno Květen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2016 To si piš,posílej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 Cau borci, mám 2 dotazy a nemuzu nikde najit reseni.:( Posledních 14 dní mi nejde hrat online mod 1vs1 s kamaradem. Zkouseli jsme to i s jinyma lidma a vysledek stejnej. Vzdy napise, souper opustil zapas a nenabehne ani moznost vyberu tymu. Dalsi mody jako UTM, Koop, Sezony ok..jen tohle, kdyz si chcem dat proti sobe. Nevite kde je chyba? + druhej problem. Nejsem zadnej novacek, hraji 1.divizi, ale poslednich 6.sezon hraji jen a jen venku cca 60 zapasu v rade. Ani jeden zapas doma..a uz me to stve, nevite kde je zakopanej pes? Proc porad hraji venku? Diiiky a hezkej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 musíš zavolat na svého poskytovatele internetu a říct že chceš veřejnou IP adresu on ti řekne cenu kolik tě to bude stát a pak ti to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 Kdyby to bylo b IP adrese, tak mi nepojede zadnej online rezim, ne?...a me zbytek bez problemu jede. Tak prave nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 Ano je to presne jak pise zděnek; je potreba mit verejnou ip a pujde ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2016 Ano je to presne jak pise zděnek; je potreba mit verejnou ip a pujde ti to a ne perrek ten corak bubej dimentní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Červen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2016 Mám dotaz, jak dlouho u Fify funguje podpora online. Ptám se proto, jestli například půjde hrát mód FUT z letošní Fify ještě po celý příští rok 2017. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Červen 13, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2016 Určitě do teď hrají lidi Fifu 15 ut Sent from my D5803 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2016 haleee, proč vy tady na tom CFku, nikdo nehrajete se mnou Onlajn sezony? nebo proti mne, takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2016 protože potom, co jsi tak nelítostně roznesl krótu má každej sevřenou prdel strachy tak, že by vlas neprotáhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2016 Přesně, já bych s tebou zápas i dal, ale po tom, co jsi se po roce naučil konečně střílet mám svěrač tak sevřený, že bych s ním mohl ořezávat tuŽky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2016 nebo štípat osmičku drát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Čao pánové fifa16 je už lehce passe nicméně chci se informovat jestli má někdo k dispozici coins díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.