Dlady Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2015 Ahoj, Nějak se nemůžu rozhodnout kterou z nich pořídit. Nemáte nějaká doporučení pro začínajícího hráče hardcore rpg ? :-) Láká mě hodně Lords of the fallen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2015 Cokoliv zvolíš budeš proklínat...po pár desítkách hodin si potom zahraješ rád všechny...nemá moc smysl nad tím laborovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korkancz Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2015 AHoj, no, já myslím že jako první by byl nejlepší bloodborne. Lords of the fallen je... no trošku mimo, sice to není úplně špatná hra, ale asi bych se do něj nehnal. Dark souls bych začal od prvního dílu, kterej je o několik tříd lepší než dvojka, ale zase to není na PS4, takže záleží jestli máš kde ho hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Srpen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Nn mám jen PS4. Každpádně díky za tipy, as zkuím bloodborna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Bloodbore je super, ale musíš VYDRŽET...což pochopíš během prvních hodin hraní. LOTF je dobrý, dohrál jsem dvakrát, je to pěkný, ne až tak náročný. DS jsem nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Bloodborne jsem jako jedinou hral a 2 x jsem uz rikal, ze proste na to nemam a uz to prdim a nebudu se nervovat. Pro vetsinu tady asi HC hracu to ted bude smesne co reknu. Ja jsem kazdopadne hrdy na to, ze jsem tu hru dohral a ty hodiny nervu za to staly. Na to, ze vetsinu her hraji na stredni obtiznost a nekdy i na easy a jsem rad, ze to dohraju jsem byl rad, ze jsem BB pokoril :) Ja bych zacal BB a pak Dark Souls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Bloodborne jsem jako jedinou hral a 2 x jsem uz rikal, ze proste na to nemam a uz to prdim a nebudu se nervovat. Pro vetsinu tady asi HC hracu to ted bude smesne co reknu. Ja jsem kazdopadne hrdy na to, ze jsem tu hru dohral a ty hodiny nervu za to staly. Na to, ze vetsinu her hraji na stredni obtiznost a nekdy i na easy a jsem rad, ze to dohraju jsem byl rad, ze jsem BB pokoril :) Ja bych zacal BB a pak Dark Souls. tak tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 (upraveno) DS2 vysel na PS4 jen v edici, ktera je jezte tezsi /pro novacka urcite/ nez puvodni DS2, takze jestli nemas zkusenost volil bych Bloodborne na prvnim miste, potom DS2 a LotF jen jestli chces... osobne sem hru snad ani nedohral, protoze me unudilal, ale zas hezky vypada :D (na PC, nevim jak na PS4) u DS2 se ale budes muset spokojit s horsi grafikou.. Upraveno Srpen 20, 2015 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 20, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Návrat od Bloodborne k DS2 bude těžkej. Jak grafikou tak gemplayem. Za mně DS2 pak Bloodborne a pokut pořád bude chuť tak LotF (ale příští rok vychází DS3 takže čas nebude:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Srpen 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 Děkuju za rady :-) Pořídím Bloodborna a pokud mi po něm zůstane zdravý rozum, uvidíme co dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.