Mrsina Odesláno Srpen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 Zdravím. Shrnu svůj problém. Po dlouhé době se mi podarilo rozjet xbox (reflow grafickeho cipu). Mam prvni verzi xboxu. Je tam mechanika hitachi, kde jde maximalne lt+ 2.0. Posledni znama funkcni hra byla NHL12. Mohu aktualizovat DB, aby se zachovala funkcnost te dane hry? Pujdou mi pote novejsi hry nebo stale jen hry s XDG2? Pripadne jakou verzi a kde se nechat inspirovat l vetsimu pochopeni? Kazdemu predem dekuju za odpoved! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2015 LT+ 2.0 přidává pro mechaniky Hitachi 32-59 podporu pro XGD3, takže pokud tam tento FW máš, měly by ti fungovat i tyto zálohy. Zároveň se těchto mechanik netýká AP25 (nepodporuje ji) a ani update DB přes verzi 13146 neměnil v této mechanice FW (tak jako tomu bylo u většiny ostatních mechanik). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrsina Odesláno Srpen 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2015 Provedl jsem aktualizaci DB. Po vlozeni NHL15 mi zacala blikat jeden RROD a po restartu mi to ukazalo chybu 66. Co s tim? Reflash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2015 To by ale podle všeho znamenalo, že ta mechanika tam není původní, že je tzv. "spoofnutá" za jinou, která byla jiného typu než ta co tam je teď. O tom jsi ve svém prvním příspěvku nemluvil, že ta mechanika není původní. E66 - This error occurs when you replace the dvd-drive and forget to spoof it with the correct version string of the drive you replaced.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrsina Odesláno Srpen 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 O tom moc nevim, mam ho z druhe roky. Co totedy ted pro me znamena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 23, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 Hmm .... z jaké verze dashboardu jsi tu aktualizaci viz. příspěvek #3 dělal? Každopádně pokud je v Xboxu jiná mechanika než tam byla původně, tzv. spoof (jiná rozuměj jiný model/typ/značka, není myšleno jako jiný kus stejného modelu), tak jediné řešení je tam vrátit mechaniku, která tam původně byla. Spoof ve smyslu tak jak fungoval dřív už od verze dashboardu 13146 nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrsina Odesláno Srpen 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 Tu samozrejme nemam. Originalni hrymi pujdou? Asi nejjednodussi bude xbox prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 23, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 No pokud ti Xbox stále vidí na hlášce E66 jak píšeš tak jsem z toho pochopil, že se dál nedostaneš a nepustíš žádnou hru. Pořád jsi nenapsal, z jaké verze dashobardu jsi updatoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrsina Odesláno Srpen 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 (upraveno) Tak poledni verzi si nepmatuji. Bohuzel jsme byl moc horlivy na aktualizaci. Ptal jsem se i jinde, zda-li mohu aktualizovat a neprijit l flash a tvrdili mi, ze ano. Vim, ze mi predtim sla hra NHL12. Coz by odpovidalo necemu, jako 13146. Zatim jsem nezkousel zadnou originalni hru, tu vyzkousim nejspise zitra. edit: do menu xboxu po vyndani palene hry se samozrejme dostanu. Upraveno Srpen 23, 2015 uživatelem Mrsina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.