Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Lt+ 2.0 a aktualizace dasboardu - mechanika hitachi 32-59

Mrsina

Recommended Posts

Zdravím. Shrnu svůj problém. Po dlouhé době se mi podarilo rozjet xbox (reflow grafickeho cipu). Mam prvni verzi xboxu. Je tam mechanika hitachi, kde jde maximalne lt+ 2.0. Posledni znama funkcni hra byla NHL12. Mohu aktualizovat DB, aby se zachovala funkcnost te dane hry? Pujdou mi pote novejsi hry nebo stale jen hry s XDG2?

Pripadne jakou verzi a kde se nechat inspirovat l vetsimu pochopeni?

Kazdemu predem dekuju za odpoved!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

LT+ 2.0 přidává pro mechaniky Hitachi 32-59 podporu pro XGD3, takže pokud tam tento FW máš, měly by ti fungovat i tyto zálohy.

Zároveň se těchto mechanik netýká AP25 (nepodporuje ji) a ani update DB přes verzi 13146 neměnil v této mechanice FW (tak jako tomu bylo u většiny ostatních mechanik).

Odkaz ke komentáři

• Moderators

To by ale podle všeho znamenalo, že ta mechanika tam není původní, že je tzv. "spoofnutá" za jinou, která byla jiného typu než ta co tam je teď. O tom jsi ve svém prvním příspěvku nemluvil, že ta mechanika není původní.

E66 - This error occurs when you replace the dvd-drive and forget to spoof it with the correct version string of the drive you replaced....
Odkaz ke komentáři

• Moderators

Hmm .... z jaké verze dashboardu jsi tu aktualizaci viz. příspěvek #3 dělal?

Každopádně pokud je v Xboxu jiná mechanika než tam byla původně, tzv. spoof (jiná rozuměj jiný model/typ/značka, není myšleno jako jiný kus stejného modelu), tak jediné řešení je tam vrátit mechaniku, která tam původně byla.

Spoof ve smyslu tak jak fungoval dřív už od verze dashboardu 13146 nefunguje.

Odkaz ke komentáři

Tak poledni verzi si nepmatuji. Bohuzel jsme byl moc horlivy na aktualizaci. Ptal jsem se i jinde, zda-li mohu aktualizovat a neprijit l flash a tvrdili mi, ze ano. Vim, ze mi predtim sla hra NHL12. Coz by odpovidalo necemu, jako 13146. Zatim jsem nezkousel zadnou originalni hru, tu vyzkousim nejspise zitra.

edit:

do menu xboxu po vyndani palene hry se samozrejme dostanu.

Upraveno uživatelem Mrsina
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu