Jump to content
  • 0

xbox RGH obaly

Grymaz

Question

Zdravím, chci se zeptat, u RGH xboxu. U většiny her mám hry jak ve File manageru tak i jako obaly(covery) ale všechno jsou to hry které se spouští default.xex,ale u her které jsou ve složce s nějakým číslem a není v ní žádný soubor s příponou xex tak u těchto her se mi obaly nezobrazují,tyto hry jsou jen ve File manageru ale přes File manager jdou spustit,tak se chci zeptat,jestli někdo neví,jak u těchto her nastavit aby se mi i u nich zobrazovaly obaly(covery) jestli je třeba jen potřeba něco nastavit v Nastavení xboxu nebo tak něco? Děkuji za odpovědi:bash:

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators

je to tam kde se nastavují cesty ke hrám, doporučuji ti si projet celé Nastavení v FSD3 a nebo zkouknout videa na YT ať víš co a jak s Xboxem s RGH

Tady máš video v češtině a nastavení her je od 19 minuty ve videu

Autor tam má několik videí co a jak s Xboxem a česky.

Edited by basildon

• 0

Už mám ty videa prohlídnutý několikrát :-) Cestu mám určitě zadanou dobře,tam je problém někde v tom,že to jsou jiné druhy her bez xex,pač když je mám v jedné složce a většina her v obalech jdou a těch pár bez xex nejde tak je jasný,že cesta bude správně nastavena jinak by nešly ani hry s xex.

• 0

Tak se mi z jednoho HDD povedlo ty hry bez xex dostat do obalu ale z druheho HDD to nejde,mam ke konzoli pripojeny dva externi HDD. Tam uz asi bude problem v tom,ze na tom druhem HDD nemam ty hry ve slozce. Akorat nevim,jak je do slozky dat,urcite se mi nechce vytvorit slozku a pak vsechny hry do ni kopirovat,to by bylo asi na hodne dlouho,ale netusim jestli to jde nejak jeddnoduseji :-) Jinak teda asi pomohlo,ze jsem u toho HDD nastavil jak se davaji ty cesty tak ze 2 na 10 ted z hlavy nevim jak se presne jmenuje to nastaveni ale asi to je ta hloubka skenovani jak jsi se ptal :-)