Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Multiplayer wi-fi i internet pls help

zelyvel

Otázka

1.kamos si tedka koupil PSPcko(1.50) tak jsme to hned chteli vyzkouset ale nemam s tim zadny zkusenosti...zkusil sem dat v menu Game Sharing ale nenaslo mi ho to(wi-fi sem mel zaplou)...zkusil sem teda dat Game Sharing v Burnoutech a zase nic :-(...zkusili sme vsechny kanaly a nic.jenze ja nevim dve veci : jde multak vubec na isech?nemusim mit stejne fw jako on?ma totiz zatim jen 32 Mb kartu.a neseka se nahodou pri hrani pres Wi-Fi hra?...jak daleko muzem od sebe tak bejt?

2.hrani pres internet:o tom sem jen slysel ale nikde sem to tu nejak nezaregistroval.mohl byste mi nekdo to nejak vysvetlit jak to funguje a jak se to dela?

P.S.:hledal jsem,ale nikde nic.mozna jen sem to prehlid a pokud jo,tak se omlouvam za SPAM diky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

no pockej ...

nejprve musis pustit umd emulator aby ti to vyjelo do menu psp a az pak mph loader ... ale tenhle krkolomny postup muzes vyresit tim ze pustis fast loader tam uz je primo loader ... ale zas na nem nefunguji vsechny gamesy ...

pokud se chces opravit existuje tlacitko edit :lol:

Odkaz ke komentáři

• 0
jezis sorry *ty
pouzivej tlacitko edit mas to vedle quote

Vy co mate ten devhook, tak mate sice fw 2.71 ale neni FULL, ten co je tady na foru devhook 0.45 with al... je v nom fw 2.71 ale nejak nakomprimovany atd. takze kdyz si v nem zmenite pozadi tak pri najezdu na web browser se sekne a spoustu dalsich bugu, mno a jak to souvisi s vami? uplne stejne zkuste jinej devhook s fw 2.71 original sony, pak by to melo fungovat i na ten gamesharing..jen domnenka nikdy jsem nezkousel, nemam v okoli nikoho s kym bych to zkusil

Odkaz ke komentáři

• 0

hm zkusili jsme to na verzi 1.50...ale to mu to zas hodi chybu ze je to spatnej fw...takze na svy verzi nemuzu a na emulovany taky nejspis ne...:-(...doufam ze az to bude mit na karte tak to nebude delat problemy...jinak si du hodit masli.pls poradte mi nekdo...a vi nekdo(a mohl by mi poradit)jak s hranim po netu?

Odkaz ke komentáři

• 0
pokud je to full rip tak by to melo jit i tak, ale kdyz nejde tak mam jen jedno vysvetleniu ktere jsem sem napsal

njn ale co s tim mam udelat?dyz 1.5 mi to neveme a emulovat nemuzu?(jiny devhooky uz sem zkusil)ledaze by byl nejakej program kterej by mi jenom "prepsal" tu verzi na vyssi a porad bych mel 1.50...ne emuloval jestli chapes...nevim jestli to neni blbost tak na me pls nikdo nervete :oops:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu