kasaco10 Odesláno Říjen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2015 To je celkem hrozne:cry: Snad to taky nebudu mit takhle sekane.... Zkusim vecer zahrat a dam info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Ja bez sekani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Mám pocit, že jsem v "re-play" kde hru recenzovali tak na tohle upozorňovali a měl by co nejdříve vyjít patch, který sekání opraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Na ten RE-PLAY se budu muset kouknout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Mrkni je to normálně na youtube :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2015 Ja bez sekani. Si myslíš, že máš výkonnější konzoli nebo nějakou speciální :) to se seká každýmu. To se neškube pernamentně, ale jen v určitých momentech. Až budeš mít odehráno 20 hodin a nikdy se ti to neškubalo, tak řekni. Ale už mě to netrápí, protože mám dohráno a nejspíš hru pustím do světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2015 Ted jsem mel o vikendu peknej sek az me to vyhodilo chybu a do hlavniho menu... Tak jsem byl trochu ........ Jinak hra me neskutecne bavi a za me bych ji volil na HRU ROKU 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Hru sem dohral na 76% trofeji a neudelala teda na me moc dojem...grafika krasna,hodne upravovani a vylepsovani a behem pribehu me to i dcla bavilo ale jakmile sem zacal vybirat collectibles a sbiral srot kde se dalo tak me to tak strasne nudilo a rvalo nervy nad neustalym zdrzovanim ze hodnotim 6/10... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 Je teda nechapu proc kdyz dohraju hlavni pribeh, tak uz se ve volne jizde nedostanu do garaze abych mohl jeste upravovat auto. To je dost nedomyslene :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.