Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mad Max


Molda22

Recommended Posts

Měl někdo předobjednáno? Já už mám předobjednáno delší dobu, takže se těším, protože recenze jsou zatím pozitivní a i moje vlastní zkušenosti se hrou na PC jsou zatím super (pořízeno na kinguin.net za 18 E, čemuž se nedalo odolat). Ačkoliv se to bude lépe ovladat na gamepadu na PS4, protože to ovládání vozidel na klávesnici je necitlivé.

Jinak zatím super, soubojový systém pěstní i ve vozidlech hodně povedený. Harpuna, ke které se člověk dostane celkem brzo je hodně zajímavý a užitečný nástroj, který můžete vystřelit a zaháknout za téměř cokoliv astrhávat brány, věžičky nepřátel, nebo i různé části aut za jízdy nebo i lidi a to je potom teprve šílenost :D Graficky povedené, písečná bouře vypadá skvěle.

A pokud by to někoho zajímalo, může mrknout na první dva díly mého lets playe :

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Molda22 mám naprosto totožný názor, hraju na PS4 hra mi připadá jako mix Assassins Blag Flag, Far Cry a Batmanem hodně růrzného upgradu což je pro mě pozitivum, graficky na PS4 to řadím mez špičku, takže koupě asi po deseti hodinách hraní rozhodně nelituji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co bude asi trošku problém je to, že po nějaké době se skoro vše co tam děláte začne opakovat a to může dost lidí začít nudit. Ale uvidíme, zatím má odehráno asi 5 hodin a bavím se.

jinak tady je kdyžtak další díl mého let's playe, kde můžete poprvé vidět i harpunu v akci a taky písečnou bouři, která vypadá dost dobře :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lemiju: Max má jenon jeden konec. Nechci moc spojlerovat, ale po dohrání budete mít celý svět otevřený a můžete pokračovat v prohledávání.

gambler: Hru mám dohranou a takový bug jsem nespozoroval maxe i auto jsem měl vytuněno na maximum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu