embeco Odesláno Září 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 Zdravím, chtěl bych se touto cestou dozvědět kterou konzoli si koupit. Jak je to s hardwarem? Jak je to z gamesama? Je už možný nějaký flash? Na co bych si měl dávat pozor? Díky za info. :bash: Jestli jsem to špatně vložil tak sorry, ale nemohl jsem nějak najít to správné místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Září 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 Za mě bych koupil PS4ku. Je kolem ní v ČR větší komunita. Seženeš snadnějc hry. Navíc nemá externí trafo. Hardwarově jsou obě konzole podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 5, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 Stále a dokola ta jistá otázka, která už byla položená a zodpovězená snad milionkrát jen na tomhle fóru kdy následně a to zcela zbytečně vzniká flame protože každý si hájí svojí platformu. Sám si rozhodni jestli jsi spíše zastáncem žánrů Halo a Forza nebo např. Uncharted a Gran Turismo nebo jestli má ta nebo ona platforma lepší exkluzivity co ti budou sedět........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2015 Jen doplním příspěvek od SAIXXa. Pokud má někdo v tvém okolí konzoli, je to také věc, která stojí za zvážení. Pokud mají tvoji kamarádi PS4, jdi do PS4. Jinak je to čiště na tobě. Viz. příspěvek nad mým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.