nohell Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 Čaute, mám dotaz ohledně nejlepší televize k hraní na ps4, má člověk jít do UHD nebo spíše do nějaké kvalitní LEDKY, případně by mě zajímaly Vaše zkušenosti nebo rovou tipy na konkrétní telky, kolem 55`, díky, m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Jaké vykreslení pohybu proboha? V tomto případě se u televize jedná o schopnost dopočítávat chybějící mezisnímky pro zvýšení plynulosti obrazu. Jenže těch 200Hz se klidně může týkat pouze PAL rozlišení, což u levnějších modelů je 100% jistota takže to je víceméně k...... Aby to možno použít v reálných podmínkách například při hraní (když už teda jsme v PS4 sekci) musela by to být televize za 40k která to dopočítává ve FULL-HD (popř. UHD). A pokud bychom se bavili o zapojení televize na PC, tak tam to je úplně v háji protože z počítače ti televize vezme stejně signál pouze do 75Hz. Ale tak možná, že na Slovensku/Maďarsku to máte jinak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkom Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Urob si jednoduchy test, titulky po filme nejake rychlejsie, lubovolna 50/60 hz telka ich vykresli rozmazane.. Urcite aj vo vychodnom nemecku ci kde to zijes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Jo kdy jsem kupoval TV 2 roky zpátky tak mi i v obchodě řekli že je to spíš na sporty apod. Že na hry je to zbytečný. Ale já stejně koupil 400hz :-D každopádně bych v tom extra rozdíly nehledal. A hlavně se tu neporvete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkom Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 No realne si si kupil tak 100hz:) snad... Bitka nehrozi, mne je jedno co si kto kupi, kludne nech si kazdy kupi 60hz.. Len krotim falosne ocakavania:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Jak uz tady bylo zmineno nechtel jsem tomu verit ale je to opravdu reklamni trik mezi prodejci. Nedavno jsem mel jeste Lg ktera mela 200hz hral jsem hry typu Battlefield, Fifa atd. zadne rozmazani obrazu jsem nezaznamenal, ted mam Samsung ktery ma 1200hz a je to stale to same. Co bych u Tv hlavne tesil je Input lag a velikost uhlopricky tot vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figi-1 Odesláno Září 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Nohell: tady foto nastaveni obrazu, ktere pouzivam ja. A jsem spokojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gambler Odesláno Září 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 figi nejsi z ostravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figi-1 Odesláno Září 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Ne nejsem. Proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Čuřil Buřil Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 ohledně input lagu mužu doporučit Philips 55PFS7509/12 FHD 55 je sice pomalejši ve smart menu, ale odezva okolo 10-15ms což u televize je jedna z nejnižšich, je tomu 50w subač, zatim sem sni neměl problem dalšim bonusem je ambilight, jinak pak jedině monitor http://www.cena-vykon.cz/2015/01/30/nejlepsi-herni-monitory/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nohell
Čaute, mám dotaz ohledně nejlepší televize k hraní na ps4, má člověk jít do UHD nebo spíše do nějaké kvalitní LEDKY, případně by mě zajímaly Vaše zkušenosti nebo rovou tipy na konkrétní telky, kolem 55`, díky, m
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
34 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.