maraudik Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2006 caute vsichni,chtel bych se zeptat,tuto hru hraji druhej den a je to fakt pecka,ale i presto je hodne veci o kterych nevim: 1)kdyz mam z nejakyho monstra kost,jak si neco vyrobim? 2)kdyz mam maso,jak se da upect? 3)jak vypadaji,nebo se nazyvaji zivoty? to je zatim vse,diky za odpovedi (pokud teda nejake budou :P ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2006 1) u stanku, kde se prodavaji zbrane jsou dva prodavaci... jeden prodava, nebo vykupuje bezne zbrane a brneni a ten druhy bud vyrobi brneni, nebo zbrane z materialu, ktere mas(kosti, kuze, skalpy, zelezne rudy) a nebo ty prvky muze pridat do nejake tve soucasne zbrane (improve weapon)... takze u toho druhyho chlapka 2)potrebujes BSQ Split, nebo jak se to jmenuje... proste gril, ten co dostanes pro splneni 2 questu... rozlozis ho a grilujes, ale nesmis to maso spalit;) 3)heal je znazorneny zelenou carou nahore, energie zlutou pod ni... tyto ukazatele jsou zobrazene pouze pri plneni questu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Říjen 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2006 jj diky,promin,ale tu posledni otazku jsem blbe napsal,cim se ty zivoty doplnuji,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2006 jj diky,promin,ale tu posledni otazku jsem blbe napsal,cim se ty zivoty doplnuji,diky pomoci potion('zelena sklenicka'), nebo najdi nekde v prirode bilinky(Herb) ale ty neleci tolik jako potion... kdyz ale zkombinujes Herb a Blue mashroom(bilnky a modrou houbu) vznikne ti potion;) jinak kdyz si zdrimnes v tvym tabore, ve stanu... doplni se ti healt kompletne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2006 Hele ja pres RPG moc nejsem...Ale tahle hra se mi celkem libi.Potreboval bych cedet jak je to se soubojovim systemem.Je to na tahy nebo jako ze ja damattack on zautoci a pak jede drak zautoci.A nebo se pri boji volne pohybujeste??Jako v UNTOL LEGENDS...Dik moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2006 je tam volny pohyb plus nejake komba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2006 Tak mna to vobec nebavilo ale ked som videl kolko ludi to hraje (najma v Japonsku) tak som to skusil. Skoda ze ma RPG nebavia. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2006 Me by RPG bavili kdyby byli v Cz...Ale kdyz nepochopis pribeh a jen tam tak chodis a zakysnes jenom kvuli tomu ze nevis co po tobe chcou to je blbi :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Říjen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2006 je to peckova hra a souboj bych rejkl je spis az akcni, ja pouzivam obrovsky mec asi 4 upravovany pomoci vyrezku z ruznych monster... takze tak i vypada ;) a s nim porcuju dracky. Jinak pri boji se daji pouzivat ruzne veci z invertare, jako treba flash granaty, znackovac, sudy se strelnym prachem, nebo pasti a vypada to proste skvele... je tam k dispozici 5 druhu zbrani a to palice, obrovsky mec, 'maly' mec, kus, a kopi a bojovat s kazdym typem zbrani je unikatni... a vubec cela hra obsahuje spoustu(spis mega) ruznych prvku a ze zacatku bude spis takovou spanelskou vesnici... jenze jak spatrite prvniho draka pochopite o co tady jde 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Říjen 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2006 vcera jsem se malem po....,lovim bylozravce a v tom polodrak,tak jsem zapojil plan B:UTEK,a jeste se vas chci zeptat hrajete to nekdo online,pres wi-fi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jambo Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 pls moze niekdo poradit mam qest z velocidromom alebo ako sa vola ten modry jaster ako ho zabit ked som ho bil tak utekel a pak sem ho zase nasel inde a je to extra taske protoze su tam aj ostatne jastery a proste poradte ako naneho dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Březen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2007 včera sem to začal hrát e je to celkem kvalitní akční rpg. jen škoda že nemam wi-fi klíč. plnění těch guild a party questů přes infrastructure musí bejt ještě větší zábava než single. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jambo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 hral to vubec nekdo este ? sak nikdo sem nepise kam ste sa najdalej dopracoval????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 teď nemůžu vůbec uděůat 2 questy. v prvnim musim nasbírat 7 special mushroom a někerý houby sou v tý lokaci s kradoucíma kočkama nebo co to je a pak ten úkol s donesenim wyverního vajíčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jambo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 tie hryby zozenies v zadu kde je taky tipek stary on ti nejake da a nejake najdes to som sprav. aj vajce to je este ok mosis pockat ked vyleti tak utekaj hlavne sa najedz nech mas staminu na plne dojdes do jaskyne zabijes ich no velociraptoru a pak ceknes jeho vajce a bez hlavne daj bacha na vcelu a pak bez tama kde si zabil pre monstra 3 velocraptoru a pak okolo kocek tam utekaj su jeble a pak us je to ok : ja som zasekli po tomto ked to sprafis ides na velocirodroma to je us ina husta mlaticka 10 velociraptoru a on stale uteka curak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 mně to vejce taky přišlo jednoduchý ale já sem prostě běžel po rovině nic na mě neútočilo ani sem od nikud neskákal a von to posraný vejce stejně rozbil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 já to zkoušel hrát a asi by mě to bavilo,ale jelikož neumim anglicky tak jsem to moc nepochopil a vůbec nevím co tam mám dělat.......lítal jsem jak magor po mapě,vymlátil všechny ty ještěry co neutekli přes vodu a to je tak asi vše........ :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jambo Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 kd mas vajce nemozes utekat stale lebo praskne nemozes sa vycerpat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 kd mas vajce nemozes utekat stale lebo praskne nemozes sa vycerpatto bude vono. ještě žes mi to řekl teď už to snad nepodělam. jo a ještě když chci to vejce dát do delivery box tak normálně O? já jen abych to vejce nerozbil na konci questu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jambo Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 jj normalne O ja us sem lvl 2 a kilujem dracku a monstra taske taske ked budes chciet napisem aj navod na velocidroma posledne monstro na prveho levelu je tasky ale sa sa ma len mohutnu ochranku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 jj normalne O ja us sem lvl 2 a kilujem dracku a monstra taske taske ked budes chciet napisem aj navod na velocidroma posledne monstro na prveho levelu je tasky ale sa sa ma len mohutnu ochranku Nejlepší by bylo kdyby sem někdo napsal návod na nejtežší questy a hlavně z jaký obludy vzít jakou věc na zbraně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jambo Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 mohol by som ale mam zatial prejite len qesty s lvl 1 pracujem us na lvl2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 ok ja sem teď taky dodělal lv1 a začal lv2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 jj normalne O ja us sem lvl 2 a kilujem dracku a monstra taske taske ked budes chciet napisem aj navod na velocidroma posledne monstro na prveho levelu je tasky ale sa sa ma len mohutnu ochrankuhele zdá se mi to nebo se u toho velocidroma neustále objevují nový "bodyguardi"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jambo Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 to sa len zda :D horsi su lvl 2 questy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.