tatman17 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Ahoj Lidicky.Shanim nejakej poradnej head setik na PS3.Nevite o nejakej slusnejch webech kde maj poradne na viber.Tazim jsem nic moc nenasel asi neumim hledat.Dik za odpovet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozdnisber Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 já zatim zkoušel 2 a oba jely bez problémů ;) Muzes prosim rict, co to presne bylo za znacku a model, pripadne sem hodit link? At vime, ktera sluchatka jedou bez problemu. Diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Tak, zítra mi příjde tento parádní kousek a už se docela těším: http://www.playcentrum.cz/bluetooth-headset-gioteck-ex-01-ps3-543801.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barryfon Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Tak ten bych bral taky,kdy jsi ho prosim objednaval? Ted tam maj ze nelze objednat.. Dostupnost:termin dodani neznamy :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolodej30 Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Tak, zítra mi příjde tento parádní kousek a už se docela těším:http://www.playcentrum.cz/bluetooth-headset-gioteck-ex-01-ps3-543801.htm zrovna na tento jsem cetl docela dost negativnich recenzi na zahranicnich forech... dej to googlit a koukni na to... ale pises ze ho mas obednany, tak uz asi pozde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 epilepticfishCZ Odesláno Srpen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2008 Já otázku headsetu k ps3 řešil před cca 14 dny. Heledal jsem a špekuloval až do zdarného konce, na jokož konci spočinula jabra 135. Ze svojí skušenosti mohu sluchátko doporučit :thumbup: zakoupil jsem zde http://www.alza.cz/headset-jabra-bt-135-bluetooth-d66529.htm + bezproblémové zpárovaní(neruší se s ds3),kvalitní přenos zvuku , cena - na první pohled až né tolik cool vzhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 zrovna na tento jsem cetl docela dost negativnich recenzi na zahranicnich forech... dej to googlit a koukni na to... ale pises ze ho mas obednany, tak uz asi pozde... ťak to nevím co jsi četl, já četl pozitivní recenzi :blink: Já už ho mám týden a jsem maximálně spokojen, vynikající kvalita zvuku atd. Se sixaxisem se neruší a je velice pohodlené a má i povedený vzhled, takže já jsem spokojen maximálně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 !G3r:@7t! Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 ber to tak že jsou prostě pohodlné a jedou v pohodě, aspoň tak to vidím já, ale rozhodně by neměly být předražené :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Srpen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2008 Já doporučuju tohle, je to headset: http://www.playcentrum.cz/bluetooth-headset-gioteck-ex-01-ps3-543801.htm maximální spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Srpen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2008 Koupil jsem v bazaru Warhawka s headsetem Jabra 135, spárování s PS3 bez problému, voice chat funguje v pohodě, hru jsme zkoušeli s rybakem, já ho slyšel on mě ne, později jsem zjistil že to byl nějaký interní problém v PS3, úplně vypadl mikrofon. Nešel ani v hlavním menu v diagnostice, je to ale spíš v demu Bad Company. Trochu nešikovné ovládání hlasitosti, malá tl. na horní straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barryfon Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Ahoj,lze pres headset s PS3 komunikovat s prateli bez spustene online hry? Jsem slysel ze spatne nebo vubec,musi se neco nastavovat nebo jak to je? diky za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 Ahoj,lze pres headset s PS3 komunikovat s prateli bez spustene online hry? Jsem slysel ze spatne nebo vubec,musi se neco nastavovat nebo jak to je? diky za rady.. Jde to dokonce můžeš spustit konferenci (víc lidí na jednou), nic nenastavuješ je to služba XMB voice chat, kvalita hovoru závisí na kvalitě připojení k netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barryfon Odesláno Srpen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2008 ..to zni dobre,dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomch Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Zdar ve spolek, nemáte někdo zkušenosti s touhle novou repro sestavou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SaFi87 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Ahoj, topiků o sluchátkách je tu spoustu, proto zakládat nový nebudu a využiji tohohle. Doufám že to autorovi nebude vadit. Taky scháním něco ... Potřeboval bych sluchátka, které bych mohl používat jak u PS3 tak při poslechu mp3 z Mob telefonu. Proto apelluji na Vás zkušenější, jestli byste někdo neporadil. http://www.alza.cz/jabra-bt620s-freespeak-bluetooth-d61761.htm tyto jsem tak nějak zčeknul, ale nevím jestli to má v sobě zabudován mikrofon ale v nazvu freespeak je. Poradí někdo? popřípadě alespoň názory. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lobo1468622146 Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Máte někdo nějaké zkušenosti s headsety . Doporučte mi prosím nějaký . dík marek_2080: presunuto z duplicitniho topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Máte někdo nějaké zkušenosti s headsety . Doporučte mi prosím nějaký . díkmarek_2080: presunuto z duplicitniho topicu doporučuji ti PS3 headset od Giotecku, maximální spokojenost i kvalita 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hokki Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Zdravim všechny,chtěl bych se zeptat na jednu takovou věc.Rád bych si zakoupil k PS3 sluchátka,jež podporují 5.1 zvuk.Ty jsou však všechny zapojovány přes USB a mají většinou vlastní,integrovanou "zvukovku".Nemá někdo zkušenosti se zapojením sluchátek přes USB.Budu rád za jakoukoli informaci.Nerad bych vyhodil dvojku za něco,co mi pak nebude fungovat.Předem díky za každý příspěvek,radu,či zkušenost. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armyk Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Zkušenost nemám, ale kámoš má KOSS a jedou mu OK. Ale má to zapojený přez repro který má zapojený do PS3:D takže fakt nvm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Objednej je přes internet,když nepojedou můžeš je do 14 ti dnů vrátit takže bych se nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Existuje nejaka redukce 3.5 jack ⇒ USB/miniUSB? Proste, ze bych do ni mohl pichnout normalni sluchatka a zapojit to do PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Existuje nejaka redukce 3.5 jack ⇒ USB/miniUSB? Proste, ze bych do ni mohl pichnout normalni sluchatka a zapojit to do PS3. Existuji. Ja jeden mam. Byl soucasti Logitech Premium Notebook Headset. Sluchatka s mikrofonem na 3,5, s moznosti pripojit prz tuhle redukci, ktera se pichne do usb a mas klasicke dva konektory na audio a mikrofon. Zkousel jsem napr i s Porta Pro a funguje to (ale oproti zvukovce - primemu jacku to bylo o dost slabsi a jelikoz to nepouzivam tak jsem nezkousel nastavovat). Nevim jestli si to zdetekuje i PS3, ale snad jo xD Jaka pak bude kvalita zvuku (equalizer, hlasitost, prostor apd) je taky otazka. Myslim, ze to budes muset asi nejak donastavit, jestli to pude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Chmmm, nevis jestli ma ta redukce nejaky jiny nazev, nez Analog-to-USB Adaptor? Zkousel jsem googlit, ale nasel jsem maximalne tak nejake oficialni redukce pro mobily apod... Nebo neprodas ji? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 ^ Den: http://shop.ebay.com/items/__jack-usb_W0QQ_kwZjackQQ_kwZusbQQ_armZ1QQ_armiZlogitechQ20jackQ20usbQQ_armmZ104QQ_ckwZlogitechQQ_fromfsbZQQ_ruuZhttpQ3aQ2fQ2fshopQ2eebayQ2ecomQ2fitemsQ2fQ5fQ5flogitechQ2djackQ2dtoQ2dusbQ5fW0Q51Q51Q5farrQ5A1Q51Q51Q5ffromfsbQ5AQ51Q51Q5ftrksidQ5Am270Q512el1313QQ_trksidZm270Q2el1313 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 No vida, na eBay jsem nejak zapomnel... Diky. Kazdopadne na Global eBay jsem nasel jedine tohle... http://global.ebay.com/Mini_USB_to_Headphone_Jack_adapter_for_Motorola_Razr_V3/280292049209/item Myslite, ze to pres dvojtou redukci (3.5mm jack ➫ miniUSB ➫ USB) bude porad pouzitelne? A jeste... Redukci spolu se vstupem pro mikrofon, jako ta od Logitechu, jsem stale nenasel. =( EDIT: Tak jeste nalezeno tohle... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280294172004 Myslis, ze na tom pujdou normalni sluchatka (pisou teda "Drive 2CH speakers Directly", tak asi jo)...a ze to vubec bude v PS3 fungovat? Netusim jak detekuje sluchatka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 spis jde o to, jak ps3 detekuje usb zarizeni. na pc to pichnes a primo ta redukce se nainstaluje jako usb zarizeni (zvukova karta?). pak do toho sluchatka muzes davat jak chces. jinak ty redukce jsem uz nasel i na nejakych ceskych eshopech napr tady link (skladem) nebo tahle ale ta neni skladem link pojmenovane jako Adapter USB / Audio 3,5 Jack. (ja hledal jako redukce usb 3,5 jack) zkus si tam zavolat jestli ti to nepotvrdi /nevyvrati. nejake ps3 prodavaj taky tak by mozna i testnuli. nebo vzit ps3 tam a domluvit se na testu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tatman17
Ahoj Lidicky.Shanim nejakej poradnej head setik na PS3.Nevite o nejakej slusnejch webech kde maj poradne na viber.Tazim jsem nic moc nenasel asi neumim hledat.Dik za odpovet.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
16
15
12
8
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 5
9
dub 15
8
dub 7
8
led 16
7
Top Posters For This Question
huhla 16 posts
trezzor 15 posts
seth123 12 posts
Luk3z^ 8 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 5 2010
9 posts
dub 15 2013
8 posts
dub 7 2010
8 posts
led 16 2010
7 posts
263 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.