tatman17 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Ahoj Lidicky.Shanim nejakej poradnej head setik na PS3.Nevite o nejakej slusnejch webech kde maj poradne na viber.Tazim jsem nic moc nenasel asi neumim hledat.Dik za odpovet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 No zkusim se jich poptat, ale co jsem psal na zahranicni fora, tak pry by mel fungovat jedine headset... No uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maxakapsa Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Vyuziji tento thread at se nezaklada zbytecne dalsi. Hledam tip na rozumna bluetooth sluchatka pro ps3, primo headset bych nechtel, aspon stereo s mic. Muzete mi naka doporucit nebo jake vlastnite vy. Po vecerech nechci rusit rodinu, ale do usi chci aspon rozumnou kvalitu reprodukce (coz asi u headsetu nehrozi) a kazdopadne nechci dalsi kabely. Diky za jakykoliv tip. edit: The Bluetooth on PS3 only carries voice chat, not the game sound. Like they said above you have to run headphones thru your TV or a receiver. Takze to na BT reseni primo pres PS3 nevypada nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 tohle by mělo vše vyřešit http://www.nakupni-dum.cz/speed-link-sl-8201-audio-redukce-rca-jack-3-5/1399643-7848/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobika91 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 tohle by mělo vše vyřešit http://www.nakupni-dum.cz/speed-link-sl-8201-audio-redukce-rca-jack-3-5/1399643-7848/ Lol,tak koukám že to mám doma složitěji xD To mám cinche přes redukčku do jacka a na něm mám připojenou oboustranou samici,tady koukám,že je to rovnou v celku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 kde jsi koupil obou stranou samici na jacka 3,5 já ji nemoch sehnat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobika91 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 kde jsi koupil obou stranou samici na jacka 3,5 já ji nemoch sehnat ... U nás u kutila,takový kombinovaný elektro s nářadím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fany0 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Zdravim Doporucite mi tenhle druh repraku nebo je jeste lepsi za stejnou cenu.Mate nekdo s tim skusenosti. Chci to zapojit prez ps3 opticky kabel a poslouchat hudbu a dolby digital na blu ray nebo dvd. Dekuji za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Tuto reprosoustavu mám a můžu vřele doporučit. Zvuk je za cenu reprosoustavy super, jen pozor na subwoofer, je opravdu silnej a hodně duní... jde ale snížit jeho intenzita :D Já mám do nich zapojený PS3 přes optiku a PC přes kabely cinch. 5.1 zvuk jede bez problémů navíc má ještě připojení na coax kabel a přídavný jack třeba na rádio, který přes něj mám připojený já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ruzak Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Tak tohle by mně vážně taky zajímalo, začal jsem to teď řešit. Vyhlídl jsem si tyhle http://www.sony.cz/product/hed-stereo-bluetooth/dr-bt101 mají i vestavěný mikrofon ale ani v Sony nejsou zatím schopný říct, jestli půjde do sluchátek i zvuk ze hry. 5.6.2009 tak podle vyjádření podpory playstation.cz by to mělo fungovat normálně. Můžete prosím někdo kdo vlastníte headset napsat jestli v tom sluchátku jsou slyšet všechny zvuky nebo jenom voicechat (tzn. když vypnete zvuk na televizi nebo na zesilovači tak slyšíte co se děje)? Díky moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALESAK47 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 HUsty sou. \\\\\\\\\\\\\\\mam je taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zluda Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Jak bylo napsáno výše- Sluchátka přes BT slouží opravdu jenom ke komunikaci, tzn. zvuk hry ti znich nepujde!!! mám to na stoprocent odzkoušené:( Takže pokud nechceš další kabely, tak jedině nějaký klasický bezdrátový sluchátka připojený k televizi nebo recievru:( v PS3 ani nemůžeš BT vybrat jako audio výstup, takže by mě zajímalo jak by to v tech. podpoře SONY chtěli provést... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Taky mám a můžu jen doporučit, zvuk čistej a krásnej, kabely jsou taky dost dlouhý, jakorát je škoda že není dodávané s optickým kabelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejw602 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 nevím .. mě by to asi nestačilo .. á jsem na poslech citlivý .... doporučuji spíše reciever a k tomu pořádný repra .... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rohlais Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Chci se zeptat jestli jde připojit k TV, nebo PS3 5.1 audio systém, který se používá k PC, např. některý z těchto : http://www.alza.cz/reproduktory/set-5-1-a-vice-domaci-kino/18843343.htm Jde o to jestli musím koupit domácí kino s DVD, nebo recieverem přes který to půjde propojit přes optickej kabel, nebo to jde i bez toho jen s těmito (PC) audio sestavami. Díky za rady a doporučení :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Jde to i bez DVD stačí aby měl reciever optický vstup. Třeba jako tenhle - http://www.alza.cz/reproduktory-logitech-z-5500-d49597.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rohlais Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Nějaký doporučení do 2500,- ? Dobrej poměr Cena/výkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Jedině slídit po bazarech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rohlais Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Tak to radši koupim nějaký domácí kino.., ale dík Doporučí někodo nějakou sestavu? Dobrej poměr cena/výkon Nebo jak to máte vy se zvukem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rohlais Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 http://www.obchodnet.cz/inshop/zbozi/%28id-5033537%29-sestava-pro-domaci-kino-jvc-th-g30.html Tohle by šlo propojit, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Podle těchto parametrů ze stránky výrobce by to neměl být problém přes optickej kabel propojit. TH-G30E TH-G30E Home Cinema Systems CENTRE UNIT Tray Mechanism 1-Disc, 1-Tray Power Output (with 10% THD) Total Power (RMS) 1,000W Front 155W x 2, 4 ohms, at 1kHz Centrální 155W, 4 ohms, at 1kHz Zadní 155W x 2, 4 ohms, at 1kHz Subwoofer 225W, 3 ohms, at 70Hz Koncovky Analogue Audio In/Out Yes [Front x 1(mini), Rear x 1(RCA)] / - Digital (Optical) Audio In/Out Yes/- Eurokonektor SCART (s RGB) Yes (In: TV Sound; Out: Video) Composite Video In/Out -/Yes Component Video Out Yes HDMI Digital In/Out -/Yes (1080p Up-Conversion) USB 2.0 rozhraní Yes (2.0 Full-Speed) Decoder/Circuitry Dolby Digital Decoder Yes DTS Decoder Yes Dolby Pro Logic II Decoder Yes Video D/A Converter 24-bit/148MHz DSP Sound Mode Yes Časový spínač Yes Remote Control Unit Yes HDMI 1080p Up-Conversion Yes Horizontal Resolution Approx. 500 Lines Playable System PAL/NTSC (Selectable) Přehrávání NTSC na PAL TV Yes BD/DVD or DVD Variabilní rychlost vyhledávání (dopředu/zpět) Yes Variabilní zpomalení přehrávání (dopředu/zpět) Yes Funkce obnovení přehrávání Yes Playable Media/Formats* DVD-Video Yes DVD-RW Yes (Video) DVD-R Yes (VR/Video) DVD+R DL Yes (Video) +RW / +R Yes (Video)/Yes (Video) CD / CD-R/RW Yes/Yes SVCD / VCD Yes/Yes MP3 Yes (CD-R/RW, DVD-R/RW, USB) WMA Yes (CD-R/RW, DVD-R/RW, USB) JPEG Digital Still Yes (CD-R/RW, DVD-R/RW, USB) DivX® (ver.5)* Yes (CD-R/RW, DVD-R/RW, USB) XviD Yes Video Output Signal Level SCART (RGB) 0.7Vp-p/75 ohms SCART (Composite) 1.0Vp-p/75 ohms Composite 1.0Vp-p/75 ohms Component (Y) 1.0Vp-p/75 ohms Component (Pb/Pr) 0.7Vp-p/75 ohms Power Requirements AC 220-240V, 50Hz Power Consumption Power On 130W Standby 0.8W Dimensions (W x H x D) mm 430 x 72 x 307 Weight kg 4.0 USB Host* Yes Subwoofer Type 18cm Cone, Bass-Reflex Magneticky stíněné Semi-shielded Power Handling Capacity/Impedance 225W/3 ohms Frequency Range 40Hz - 1,500Hz Sound Pressure Level 82dB/W.m Dimensions (W x H x D) mm 236 x 435 x 391 Weight kg 5.7 FRONT / CENTRE / SURROUND SPEAKERS Front Speakers (Magnetically Shielded) 1-Way, Bass-Reflex Configuration 8cm, Cone Wall-Mountable Yes Power Handling Capacity/Impedance 155W/4 ohms Frequency Range 120Hz - 20kHz Sound Pressure Level 83dB/W.m Dimensions (W x H x D, mm) 117 x 210 x 111 Weight (kg) 0.9 Centre Speaker (Magnetically Shielded) 1-Way, Bass-Reflex Configuration 8cm, Cone Wall-Mountable Yes Power Handling Capacity/Impedance 155W/4 ohms Frequency Range 120Hz - 20kHz Sound Pressure Level 83dB/W.m Dimensions (W x H x D, mm) 300 x 115 x 111 Weight (kg) 1.1 Surround Speakers 1-Way, Bass-Reflex Configuration 8cm, Cone Magneticky stíněné Yes Wall-Mountable Yes Power Handling Capacity/Impedance 155W/4 ohms Frequency Range 120Hz - 20kHz Sound Pressure Level 83dB/W.m Dimensions (W x H x D, mm) 117 x 210 x 111 Weight (kg) 0.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 propojit by to šlo ale zkus kouknout na netu na diskuse na jedno hodnocení uživatele jsem narazil a to nebylo zrovna kladné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rohlais Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Mrknu na to ještě :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Tusi nekdo, cim se prakticky lisi tohle: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27258 od tohoto: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8422 ? Chci to, abych do toho pichl normalni sluchatka, kdyz uz PS3 nema zadny vystup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 For_est-5 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 zdarte mam poprve headset na ps3 od logitech a chci se zeptat jestli se musi nejak nastavovat na konkretni hry napr gta 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Určitě ne nastavíš jednou spíš spáruješ z PS3 a je to nemusíš nastavovat na různé hry nebo jsem se stím ještě nesetkal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tatman17
Ahoj Lidicky.Shanim nejakej poradnej head setik na PS3.Nevite o nejakej slusnejch webech kde maj poradne na viber.Tazim jsem nic moc nenasel asi neumim hledat.Dik za odpovet.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
16
15
12
8
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 5
9
dub 15
8
dub 7
8
led 16
7
Top Posters For This Question
huhla 16 posts
trezzor 15 posts
seth123 12 posts
Luk3z^ 8 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 5 2010
9 posts
dub 15 2013
8 posts
dub 7 2010
8 posts
led 16 2010
7 posts
263 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.