tatman17 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Ahoj Lidicky.Shanim nejakej poradnej head setik na PS3.Nevite o nejakej slusnejch webech kde maj poradne na viber.Tazim jsem nic moc nenasel asi neumim hledat.Dik za odpovet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Myslím že ne, hlavně nevím, jak by se to zapojilo?:D Snad jedině, kdyby měla sluchátka optickej vstup:D, ale to jsem neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 ne, to nejsou. jak bys to proved? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 no optikou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 no optikou :D Tak už jenom projet google a najít sluchátka s optikou:D myslím, že jsou, ale nevim jestli se vůbec v čr prodávaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Digitalne vstupy iba bezdrotove - nie lacna zalezitost http://www.interstore.sk/e-shop/index.php?page=shop/flypage&product_id=8383 http://www.stereovideo.cz/index.php?modul=audio⊂=clanky&page=clanek&id=1181&mark=4&golias_cz=b58549fc500d6747205acb38f1604ec3 http://www.i4u.com/article12114.html http://www.mydigitallife.info/2007/10/18/new-panasonic-rp-wf5500-51-channel-wireless-headphones/sk/ http://www.engadget.com/2005/09/21/panasonics-rp-wh7000-wireless-headphone-system/ najdu sa aj ine. EDIT: http://www.p4c.philips.com/files/s/sbchp1500_17/sbchp1500_17_dfu_aen.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emilio13 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Ahoj, muzete mi prosim doporucit nejake repro k ps3? Sedim od televize 3metry a pokojik nikterak velkej neni, takze mi 5.1 prijde zbytecnejch. Cenova hranice do 5000kč. Diky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Ahoj, muzete mi prosim doporucit nejake repro k ps3? Sedim od televize 3metry a pokojik nikterak velkej neni, takze mi 5.1 prijde zbytecnejch. Cenova hranice do 5000kč. Diky moc za radu 5.1 nezalezi na velkosti miestnosti. Je to priestorovy zvuk a ten sa so stereom neda porovnat!!! Vsak si pozri nejake domace kina, av receivery s reproduktormi, reproduktory so vstavanym zosilovacom, ktore maju aj opticky vstup a PS3 pekne cez tento vstup pripojis optickym kablom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejw602 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 do 5000 se těžko pořídí solidní zvuk. potřebuješ k tomu reciever (kolem 7 000 - průměr) a repro (5 - 10 000) pak už to trochu solidně hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 do 5000 se těžko pořídí solidní zvuk.potřebuješ k tomu reciever (kolem 7 000 - průměr) a repro (5 - 10 000) pak už to trochu solidně hraje Ano, ale uznas, ze z domaceho kina bude vzdy lepsi zvuk ako z TV :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 bohate bude stacit genius 5005 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 bohate bude stacit genius 5005 :) Stacit ako na vykon ano, ale nemaju opticky vstup!!!!! Takze iba rozkodovany stereo zvuk na 5.1, co nie je plnohodnotny priestorovy zvuk 5.1! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberMax Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Staci Creative Decoder DDTS-100 a jede to luxusne. :) Ma 3x optickej vstup a analog vystup 5.1. Mam propojeno PS3, Xbox360 a PC optikou a jen prepinam vstupy. Jen je horsi ho sehnat protoze se uz dlouho nevyrabi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejw602 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 já používám reciever yamahu s 100 watovýma reprama a jsem spokojen .. ale jak říkám .. solidní zvuk bude až kolem 10 000 minimálně - jinak to snad ani nemá cenu ... domácí kino za 3-4000 nehraje moc pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marwa Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Zdravím, potřeboval bych od vás radu, protože sám jsem už vyčerpal všechny možnosti, tak snad mi pomůžete. Jde o to, že jsem si k PS3 pořídil novou repro sestavu od Logitechu (Z-5500), celej nažhavenej jsem ji připojil k pstrojce, doladil nastavení a zvuk stejně nejede. Receiver mi na optiku píše no digital data a žádný zvuk z repra nejede. Teď detaily: PS3 je k televizi propojeno přez HDMI, k reprákům přez optickej kabel... V nastavení jsem dal Sound Output Optical a skrze nastavení jsem vybral Dolby DTS 5.1 a Dolby Sourrond 5.1 (PS3 by mělo vybírat samo co je lepší, jsou tam ještě dvě možnosti, kter nejdou odznačit). Nejdříve jsem si myslel, že vada bude v kabelu, ale po odpojení od repráků vidím na jeho konci červené světýlko, což by mělo znamenat, že je kabel v pořádku (bohužel nemám možnost použít jiný kabel a ani jiné zařízení než PS3) Snažil jsem se prolézt různá zahraniční fóra - jsou tam různé problémy podobné tomu mému, ale všichni slyší alespoň nějaký zvuk - já neslyším vůbec nic. Setkal se už někdo z vás s podobným problémem a poradí mi někdo?? Za každou radu budu vděčný!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Zruš si volbu DTS 5.1 Ch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marwa Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Bohužel tohle taky nepomůže :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Zkus napsat rybak.d nebo aRMy-K ti je mají. A ostatní vstupy jdou? Zkus nastavit na vystupu PS3 multi aV a zkus zvuk z Cinch AV kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marwa Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Díky zkusím napsat PMko.. Ostatní vstupy jdou - měl jsem dřív přez multi AV propojené domácí kino a to fungovalo v pohodě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Hele a co zkusit po vzoru windows "restartu neni nikdy dost" vypnout soustavu prepnout na PS3 vystup na optical a zapnout soustavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marwa Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Taky jsem zkoušel a taky nezabralo - zkoušel jsem vytahovat kabel, vypínat PS3 při zapnutých reprácích, vypínat repráky při zapnutým PS3, měnit zdroj zvuku z optiky za na něco jiného a zpět... Chyba bude asi někde jinde Takže problém vyřešen - bylo to špatným optickým kabelem. Irionií je, že jsem koupil na zkoušku novej levnej kabe od HAMY za 180,-Kč a s ním to funguje, s tím předešlým od Bandridge za 500,- Kč si to nějak nerozumělo. Každopádně teď už to funguje!! Huhlo díky za pomoc :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomahawk Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Zdravim... chci se jen zeptat zda mikrofony (treba ze hry singstar, nebo jine) jdou pouzivat k ps3 i pri prehravani DVD karaoke, tzn bez hry??? nebo jestli nevite zda je neco jak to udelat aby to fungovalo??? diky... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomahawk Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Tak bud na me vsichni F*** , nebo s tim nikdo nema zadne zkusenosti... Kdo ma prosim singstar, muze mi napsat jak ty mikrofony fungujou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 motkamotka Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 mam singstar , mam skoro vsechny PS2 a vsechny PS3 co vysly, na singstoru je skoro 1200 songů....je to bomba. K tvoji otazce....funguji pres USB, ale zkusenosti jestli funguji bez hry..nemam ale rekl bych se ne protoze kdykoliv je v konzole jiny disk, ikdyz jsou micy zapojeny, nefunguji, stejne tak bez hry v konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomahawk Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Diky za info... mockrat dik... uz jsem myslel ze mi k tomu nikdo nic nerekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 cus lidi chci si koupit repraky na ps3 ale nevim jake poradte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tatman17
Ahoj Lidicky.Shanim nejakej poradnej head setik na PS3.Nevite o nejakej slusnejch webech kde maj poradne na viber.Tazim jsem nic moc nenasel asi neumim hledat.Dik za odpovet.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
16
15
12
8
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 5
9
dub 15
8
dub 7
8
led 16
7
Top Posters For This Question
huhla 16 posts
trezzor 15 posts
seth123 12 posts
Luk3z^ 8 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 5 2010
9 posts
dub 15 2013
8 posts
dub 7 2010
8 posts
led 16 2010
7 posts
263 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.