Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Konzole nenabootuje

armink

Recommended Posts

Zdravim, Xbox mám necelý rok, kupoval jsem novou konzoli od Rendise a celou dobu běžel bez problému. Když jsem hrál naposledy tak jsem ho normálně vypnul, dneska jsem ho chtěl zapnout, drbu se s tím už hodinu a půl a furt nic. Během té doby jsem to zkoušel párkrát vypnout a zapnout ale stále beze změny. Nejdéle jsem to nechal zhruba 20 minut a stále nic. Když xbox zapnu, větrák větrá a zelené světýlko bliká v intervalech několika sekund. Jedná se o Xbox 4GB Reface Edition, Jasper.

Někdo nějaký tip co s tím? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Tak předně, X360 Reface a Jasper jsou dvě naprosto rozdílné konzole. Pokud máš int. paměť 4GB, bude to Slim a spíš teda ten model X360E (Reface).

Zkus zapnout konzoli tl. EJECT (na konzoli), jestli ti najede po nějaké chvíli modrá obrazovka Xellu.

Odkaz ke komentáři

Aha, pardon za špatné označení konzole. Jedná se přesně o tento kus: http://console-forum.net/tema/173870-xbox-360-e-reface-edition-4gb-rgh

Modrá obrazovka naběhla a teď se mi tam něco načítá. Vytáhnout to ze zdroje jsem zkoušel ale pak taky nechtěla naskočit nicméně když jsem psal toto téma, konzole mi po cca 3 hodinovém boji nabootovala a zapla se. Nevím jak dlouho to bootovalo protože jsem šel vařit a u xboxu nebyl, až jsem se vrátil tak jsem viděl že je zaplý. Vypnul jsem ho a pak mi zase naskočil hned tak nevím kde je chyba.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu