armink Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Zdravim, Xbox mám necelý rok, kupoval jsem novou konzoli od Rendise a celou dobu běžel bez problému. Když jsem hrál naposledy tak jsem ho normálně vypnul, dneska jsem ho chtěl zapnout, drbu se s tím už hodinu a půl a furt nic. Během té doby jsem to zkoušel párkrát vypnout a zapnout ale stále beze změny. Nejdéle jsem to nechal zhruba 20 minut a stále nic. Když xbox zapnu, větrák větrá a zelené světýlko bliká v intervalech několika sekund. Jedná se o Xbox 4GB Reface Edition, Jasper. Někdo nějaký tip co s tím? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 16, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Tak předně, X360 Reface a Jasper jsou dvě naprosto rozdílné konzole. Pokud máš int. paměť 4GB, bude to Slim a spíš teda ten model X360E (Reface). Zkus zapnout konzoli tl. EJECT (na konzoli), jestli ti najede po nějaké chvíli modrá obrazovka Xellu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Pomáhá na chvíli vypnout ze zdroje - zkus to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Září 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2015 Aha, pardon za špatné označení konzole. Jedná se přesně o tento kus: http://console-forum.net/tema/173870-xbox-360-e-reface-edition-4gb-rgh Modrá obrazovka naběhla a teď se mi tam něco načítá. Vytáhnout to ze zdroje jsem zkoušel ale pak taky nechtěla naskočit nicméně když jsem psal toto téma, konzole mi po cca 3 hodinovém boji nabootovala a zapla se. Nevím jak dlouho to bootovalo protože jsem šel vařit a u xboxu nebyl, až jsem se vrátil tak jsem viděl že je zaplý. Vypnul jsem ho a pak mi zase naskočil hned tak nevím kde je chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.