Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, Xbox mám necelý rok, kupoval jsem novou konzoli od Rendise a celou dobu běžel bez problému. Když jsem hrál naposledy tak jsem ho normálně vypnul, dneska jsem ho chtěl zapnout, drbu se s tím už hodinu a půl a furt nic. Během té doby jsem to zkoušel párkrát vypnout a zapnout ale stále beze změny. Nejdéle jsem to nechal zhruba 20 minut a stále nic. Když xbox zapnu, větrák větrá a zelené světýlko bliká v intervalech několika sekund. Jedná se o Xbox 4GB Reface Edition, Jasper.

Někdo nějaký tip co s tím? Díky.

Odesláno

Aha, pardon za špatné označení konzole. Jedná se přesně o tento kus: http://console-forum.net/tema/173870-xbox-360-e-reface-edition-4gb-rgh

Modrá obrazovka naběhla a teď se mi tam něco načítá. Vytáhnout to ze zdroje jsem zkoušel ale pak taky nechtěla naskočit nicméně když jsem psal toto téma, konzole mi po cca 3 hodinovém boji nabootovala a zapla se. Nevím jak dlouho to bootovalo protože jsem šel vařit a u xboxu nebyl, až jsem se vrátil tak jsem viděl že je zaplý. Vypnul jsem ho a pak mi zase naskočil hned tak nevím kde je chyba.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu