djbrouk Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Zdarec,chci si koupit X one s hrou ke stažení a mám pár otázek(omlouvám se za neznalost:)) Po zakoupení a zapojení musím vytvořit nějaký účet přes xbox,ten se navazuje na x live nebo microsoft? Pro stažení dané hry v krabici stačí x live nebo musím mít gold? Co mám nastavit v mém x boxu -nějaký my home nebo něco jiného(jená se mi o sdílení se synem do budoucna,ale již bydlí jinde) Co je digital voucher,account,a vše co se týká stahování full her za peníze? Jistě jste znalci,tak díky předem za osvětu,a ještě jednou se omlovám za neznalost.:thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 rdsc Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Vycerpavajici prispevek.Na to si prisel vlastni hlavou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Září 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Nikdo nemá čas a chuť napsat pár vět jak to funguje??:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dRTIKOOL Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Cau verim ze vse naco se ptas uz tady je na foru.tak asi proto nikdo nechce psat zas to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rdsc Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Jak jsi na to přišel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 čau to co říka jarda je blbost sám mám ps4 a pomalu začínam litovat sice jsem ps4 pořizoval kvuli her jako uncharted a podobně a hry jako forza mě moc neberou ale s ps jsou same problémy (loupací páčký a podobně) nehledě na to že zlaté členství xboxu je daleko výhodnější než to od sony to co tam sony cpe za hry zadarmo to je na ostudu a na xboxu každy měsíc nějaka AAA hra. A k tvým otázkam vím jenom že na stažení hry v krabici nepotřebuješ gold ale jak píšu ten gold se určitě oplatí dá se tady na foru sehnat kolem 800kč na rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rdsc Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Souhlas.Ja mam obe konzole a ps4 jsem zapl jen kvuli bloodborne.Na zapnuti ps4 nemam moc duvod a hlavne me vytaci ten hluk co ps4 dokaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Září 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 ... nesmíte brát slova haterů tak vážně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mikas_cze Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Souhlas.Ja mam obe konzole a ps4 jsem zapl jen kvuli bloodborne.Na zapnuti ps4 nemam moc duvod a hlavne me vytaci ten hluk co ps4 dokaze. V tom případě máš vadný kus nebo na špatně odvětrávaném místě. Mě žádný velký hluk nevydává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rdsc Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 2x reklamace a beze zmeny.Kdyz zapnu xbox tak je ticho jak v kostele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Září 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Zdar,prosim již o odpověď kvĂąli sdileni digi her a nastaveni-my home,než stahnu prvni hru. Omlouvám se,neco jsem četl, ale nejsem z toho chytry.8) Diky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 Djbrouk: 1) Ano je potreba zalozit Live ucet (ale pokud uz mas Microsoft ucet, tak se prihlasis pod nim), jinak vytvoreni je otazka asi 3 minut 2) Pro hrani a stazeni neni Gold potreba (ale zase diky nemu dostavas kazdy mesic hry zdarma coz si myslim pri cene 72 Kč/mesic je velmi vyhodne) 3) ohledne sdileni mrkni na http://xboxweb.cz/sdileni-her-u-xbox-one/ 4) ohledne nakupovani her na Live mrkni na http://xboxweb.cz/nakupovani-na-live/ PS: tech kecu ohledne "ONE si nekupuj" si nevsimej, to muze napsat akorat ubreceny troll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Září 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 Tak už jsem majitelem,účet jsem zvládnul,digi hru,co byla ke konzoli jsem taky stáhnul.:) A jedu na 14 dní v Gold.(bylo to v krabici)Chci se zeptat,jestli by šla přiřadit k účtu třeba Blesk peněženka,nechce se mi tam dávat kreditka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 top nevim, Blesk penezenku ani nevim co je :-) zkusit to muzes, ale pochybuju. Sak kup kredit na Live v podobe stiraciho kodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Září 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 Taky jsem nevěděl,řekl mi to kámoš.:) Je to kreditka,kterou nabiješ na terminálu sazky,samo za poplatek,a myslím ,že je to Visa.No s těma nákupama:roll: na live,asi právě bych měl mít tu krditku,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 podle me nejlepsi je tam dat kreditku (aspon kamosi to tak maji ke spokojenosti). Kdz pises, ze Blesk penezenka je za poplatek, tak to neni nic pro me :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-1 Jarda66 Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 XOne si nekupuj, jsou to vyhozené peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-1 Jarda66 Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Stačí číst, tuhle krabici od bot si koupí snad jen blázen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
djbrouk
Zdarec,chci si koupit X one s hrou ke stažení a mám pár otázek(omlouvám se za neznalost:))
Po zakoupení a zapojení musím vytvořit nějaký účet přes xbox,ten se navazuje na x live nebo microsoft?
Pro stažení dané hry v krabici stačí x live nebo musím mít gold?
Co mám nastavit v mém x boxu -nějaký my home nebo něco jiného(jená se mi o sdílení se synem do budoucna,ale již bydlí jinde)
Co je digital voucher,account,a vše co se týká stahování full her za peníze?
Jistě jste znalci,tak díky předem za osvětu,a ještě jednou se omlovám za neznalost.:thx:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.