Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pulse Wireless Stereo Headset PS4

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno (upraveno)

Zdar

Tedy za mě :

Sony Pulse Wireless Stereo Headset (Elite Edition)

Jsou naprosto parádní zvukově..naštěstí píšou "tato stereo sluchátka,takže fungují i prostorově výborně.Jenom ta výdrž...kdo to vyvinul,vydrží sotva pár hodin a asi 3 hodiny se nabíjejí.Musím hrát s kabelem do zásuvky.Zvukové režimy jsou skvělé,ale stalo se mě,že se to nějak přeplo a kouslo a nějak tam naskočil ošklivý zvuk uplně placatě ve hře Until dawn.

WALS OF JERICHO já ti nerozumím,vždyt jsou tyhle PlayStation4 - Wireless Stereo Headset 2.0 Boxed píšou :

prostorového zvuku 7.1 Virtual Surround Sound (pouze systémy PS3 a PS4)...píšou,nevím proč o nich říkáš,že jdou mono?Možná se to nějak rozbilo.Je to totiž oboje uplně stejné.Oboje funguje na PS4 a mělo by být totožné určitě NIKOLIV mono.

- Potíž je krátká výdrž pár hodin baterie.

- s Tv jdou jenom mono pomocí drátu do TV...což je nějak uplně podivné,protože přes PS4 fungují a i v PC fungují,ale s tv ani po stáhnutí aktualizací do TV.

- kabel k napájení k tomu nedávají(proč?),ale měl by fungovat ten stejný k ovladači.

+zvuky asi nejlepší co jsem kdy slyšel.

ja bych to chtel k ps4 ale i k hifi věži. Ktere zapojim do obou ?

Pokud má ta věž USB konektor tak by to mělo běhat OBA druhy stejně,ale mají i po drátu jako klasická,ale tím kabelem to běhá nějak jako mono.

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu