Peccoskaify Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 Čau...mám ps4 a monitor a pc...monitor hdmi nemá...připojil jsem ps4 přes konverter k monitoru a všechno jde v pohodě...avšak pokaždé měnit kabel je docela na prd....moje pc hdmi port má...co když do něj ps4 zapojím? jak pak přepnu obraz a tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 PC by měl mít snad HDMI výstup sloužící k připojení monitoru pro přenos digitálního videa a audio signálu. Pokud PS4 zapojíš do vstupu na HDMI v PC tak to nejspíše zapojuješ do základní desky (?? nemám s tím zkušenost) kde pomocí příslušného driveru nastavíš výstup tohoto signálu na tvůj monitor (nejspíše teda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Září 23, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Pokud má PC HDMI port, půjde nejspíš o HDMI output, takže připojení PS4 fungovat nebude. Nevím o tom, že by u běžných grafických karet byl HDMI vstup, na co taky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Peccoskaify
Čau...mám ps4 a monitor a pc...monitor hdmi nemá...připojil jsem ps4 přes konverter k monitoru a všechno jde v pohodě...avšak pokaždé měnit kabel je docela na prd....moje pc hdmi port má...co když do něj ps4 zapojím? jak pak přepnu obraz a tak?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.