sx2000 Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 Nepribejvaj mi vubec kredity nestalo se to uz nekomu? Asi uz treti ctvrtou hru mam porat stejnou hodnotu i kdyz expy pribejvaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 Jo to se mi stavalo porad,ale posledni dobou zatim v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 A udelal si neco pro orpavu nebo se to srovnalo samo? Po cca nejake dobe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 Nic jsem nedelal. I kdyz je pravda, ze ted jsem vetsinou hral jen terrorist hunt MP ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.