SpeeDin Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 zdravím, zničeho nic notebook nejde zapnout. Nenaskočí vůbec. Tlačítko na zapnutí vůbec nereaguje. Jediné, že svítí kontrolka nabíjení pokud zapojím do sítě. nevíte někdo co by s tím mohlo být ?:( díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeeDin Odesláno Říjen 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 vyřešeno - 11smáčknutí start buttonu u jedenáctýho držet 30s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gondy0_0 Odesláno Květen 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2020 Ahoj můj lenovo Y50-70 nejde zapnout spíše Zapoměl jsem jak ho zapnout jsou tam 2 tlačítko na zapnutí jedno je se značkou vypnutí a druhý je se značkou šipky, jak mám postupovat pro zapnutí notebooku? (Kontrolka nabíjení svítí myš svítí taky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 29, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2020 Reaguješ na 5 let starý příspěvek, vytvoř nové vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts