Dhoonza Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2015 Čaute chci se zeptat jestli jsou na PS store nějaké hry s CZ titulky a jak to poznám? Stáhli jste někdo takovou hru? Třeba Last Of Us s CZ titulky, nebo budu muset koupit krabicovou verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RakovinaRohu Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Stačí se jen lépe podívat, takové témata už tady jsou. Jinak každá hra co zatím na ps4 v cz vyšla je na cz store v češtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dhoonza Odesláno Říjen 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Tak jo, dík. Teď mám, ale další problém. Prý existuje nějaké české store a teď nevím, jestli se mi zobrazuje nebo to je anglické store, protože je tam všechno anglicky. Normálně jsem si koupil nový PS4 a zaregistroval se jako nový user. Jako zemi jsem vybral Českou republiku, ale jazyk šel vybrat jen angličtina, atd. Jak je to tedy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 14, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 CZ store je v anglickém jazyce. Pokud se ti ceny u her zobrazují v CZK, pak jsi na CZ store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dhoonza Odesláno Říjen 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Aha,tak to mám české store. Hry se mi zobrazujou v CZK. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dhoonza
Čaute chci se zeptat jestli jsou na PS store nějaké hry s CZ titulky a jak to poznám? Stáhli jste někdo takovou hru? Třeba Last Of Us s CZ titulky, nebo budu muset koupit krabicovou verzi?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.