Dhoonza Odesláno Říjen 12, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2015 Čaute chci se zeptat jestli jsou na PS store nějaké hry s CZ titulky a jak to poznám? Stáhli jste někdo takovou hru? Třeba Last Of Us s CZ titulky, nebo budu muset koupit krabicovou verzi? Citovat
0 RakovinaRohu Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 13, 2015 Stačí se jen lépe podívat, takové témata už tady jsou. Jinak každá hra co zatím na ps4 v cz vyšla je na cz store v češtině. Citovat
0 Dhoonza Odesláno Říjen 14, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2015 Tak jo, dík. Teď mám, ale další problém. Prý existuje nějaké české store a teď nevím, jestli se mi zobrazuje nebo to je anglické store, protože je tam všechno anglicky. Normálně jsem si koupil nový PS4 a zaregistroval se jako nový user. Jako zemi jsem vybral Českou republiku, ale jazyk šel vybrat jen angličtina, atd. Jak je to tedy? Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 14, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2015 CZ store je v anglickém jazyce. Pokud se ti ceny u her zobrazují v CZK, pak jsi na CZ store. Citovat
0 Dhoonza Odesláno Říjen 14, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2015 Aha,tak to mám české store. Hry se mi zobrazujou v CZK. Dík Citovat
Otázka
Dhoonza
Čaute chci se zeptat jestli jsou na PS store nějaké hry s CZ titulky a jak to poznám? Stáhli jste někdo takovou hru? Třeba Last Of Us s CZ titulky, nebo budu muset koupit krabicovou verzi?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.