luky.cko Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Mám problem s ps4 jedná sa o to, že som si stiahol FIFU 16 demo a v polovicke zápasu začal blbnuť zvuk + obraz.. Dnes som opäť skúšal na začiatku kedže mam demo, pustil sa mi zápas Barca-Real išiel som ho vypnuť ps4 sa sekol a vypol.. Robí to vo vštkých hrach.. Len na reklamaciu ? Hned na začiatku som ho dal reklamovať lebo som mal problem s Blue light of death.. Ďik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 14, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Jasné, dej to na reklamaci, sony ti to vymění za nový kus :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 Grafický chip možná i MB v konzoli, nevrtej do toho a pošli to na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xawi3r Odesláno Listopad 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2015 Zdravím! Jsem celkem nováček, tak se předem omlouvám, jestli je můj dotaz trapný, nebo něco evidentně dělám špatně:) Asi před půl rokem jsem si koupil PS4 a už třikrát se mi stalo, že se PS4 během hraní, nebo jen spouštění hry sekne, resetuje a nejde znova zapnout. Napíše se připojte ovladač přes kabel, následně najede do nouzového režimu a jediné co funguje je volba 6. Čímž se ale vše vymaže a musím PS4 nainstalovat znovu. Což by mi ani tak nevadilo, horší je, že přijdu o všechna data "sejvy" ve hrách atd. Prostě vše musím hrát znovu. Prosím o radu, jestli něco dělám špatně, nebo je chyba v mém PS4. Díky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 14, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2015 (upraveno) Pokud se chyba objevila vícekrát a pomůže dočasně pouze inicializace PS4 zkusil bych možnost pod tím přímo s přeinstalováním SW. Pokud by ani tohle nepomohlo tak pak už jedině reklamace pravděpodobně na HDD (resp. koupit třeba jiný větší) Tady je kdyžtak video: Upraveno Listopad 14, 2015 uživatelem SAIXX přidán odkaz na videonávod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Pokud ti to nedá ani hlášku o chybě, tak posílej na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Pokud ti to nedá ani hlášku o chybě, tak posílej na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.