ZikoSk Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Zdravím kúpil som ževraj nový a originálny ovládač . No ľavá páka je trošku opitá :) Keď ju dám rovno hore postava by mala isť rovno no mne ide doprava. Dá sa to nejako nakalibrovať ? Prípadne reštartnuť nastavenia ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Ještě nám prozraď, kde jsi ten údajný nový ovladač kupoval. Pokud analog nahoru, postava půjde opravdu nahoru, pokud nejde o kameru ve hře, která je dynamická a mění pohledy z 2D na 3D. Ovladačů jsem prodal už fakt mraky a nikdy se tento problém u nových nevyskytl, u bazarových, které toho měly za sebou více ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Jo to mám taky a je to rozbitý, jestli je to v záruce tak by to sony měla vyměnit, mě dali nový, ale teď to mám zase a už nemám záruku, nevíte jestli by to šlo poslat do servisu? je tam potřeba vyměnit celý ten analog. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.