budulinek Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Potřebuju poradit.Koupil sem si kinect,vše funguje jak má,ale kinect mně nepřiřadí po zapnutí jako uživatele a pořád mně vidí jako hosta.Nevíte někdo jak to vyřešit?Předem děkuji za odpovedět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 16, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Procházel jsi nastavením kinectu s identifikací tváře? Máš v místnosti dostatek světla? (při horším světle kinect hůře detekuje tváře). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budulinek Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 A kde to nastavení na identifikaci najdu?Hledal sem něco takovýho a nikde nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 16, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/kinect/setup-kinect-sign-in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budulinek Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Díky............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
budulinek
Potřebuju poradit.Koupil sem si kinect,vše funguje jak má,ale kinect mně nepřiřadí po zapnutí jako uživatele a pořád mně vidí jako hosta.Nevíte někdo jak to vyřešit?Předem děkuji za odpovedět.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.