budulinek Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2015 Potřebuju poradit.Koupil sem si kinect,vše funguje jak má,ale kinect mně nepřiřadí po zapnutí jako uživatele a pořád mně vidí jako hosta.Nevíte někdo jak to vyřešit?Předem děkuji za odpovedět. Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 16, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2015 Procházel jsi nastavením kinectu s identifikací tváře? Máš v místnosti dostatek světla? (při horším světle kinect hůře detekuje tváře). Citovat
0 budulinek Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2015 A kde to nastavení na identifikaci najdu?Hledal sem něco takovýho a nikde nic. Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 16, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2015 http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/kinect/setup-kinect-sign-in Citovat
Otázka
budulinek
Potřebuju poradit.Koupil sem si kinect,vše funguje jak má,ale kinect mně nepřiřadí po zapnutí jako uživatele a pořád mně vidí jako hosta.Nevíte někdo jak to vyřešit?Předem děkuji za odpovedět.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.