Olda37 Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 Zdravím, mám problém nejde mi spustit PS. Nereaguje ani na zapnutí ovladačem. Nic se nerozsvítí ani se neozve žádný zvuk. Nějaké rady ? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 Jde ti vubec elektrika do zasuvky? Zkus se podivat jesli mas dobre zastrceny hlavni kabel do konzole nebo ti hold odesla do herniho nebe reklamuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olda37 Odesláno Říjen 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 Jo elektrika jde. Zkoušel jsem několik zásuvek a vůbec nic. Vidím to na tu reklamaci.. PS měsíc starý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 zkus jeste psko z elektriky vypojit na par minut a pak znovu pripojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olda37 Odesláno Říjen 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 Přes hodinu vypojené z elektřiny a žádná změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 tak reklamace no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 Zdravím...předpokládám že jsi v těch zásuvkách zkoušel i jiné elektro-nebo tam máš zapojeno co fachá-abys neměl třeba vyhozený jistič pro tuto větev/ více zásuvek/,tak mne napadlo-dotlačils řádně ten kabel se strany do konzole..mi se to jednou stalo u Ps3,jak to mohlo povyjet nevím ale stalo se...jinak asi ta reklamace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 To je divné, protože já měl ps4 spálenou bleskem, ale proužek svítil bíle. A to jí prošel kujva proud :D Jak radí okajos, zkus do té zásuvky, kdes měl ps4, připojit jiný přístroj, o kterém víš, že jede, jestli ti pofakčí i tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olda37 Odesláno Říjen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 Kabel je jak má být. Vytáhl jsem ho z ps a proměřil zkoušečkou a v pohodě. Zásuvky taky okey, ps jsem vyzkoušel ve všech co jsem v baráku našel :D Už nevím co by mohlo být špatně.. prostě umřel :cry: :D Asi nějaký vadný kus, na to že ho mám měsíc a už nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Říjen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 Nabootovat do safe módu - vypnutou konzoli zapnout stiskem a stálým držením power tlačítka než PS4 dvakrát pípne (cca 7 sekund) a na obrazovce se objeví volby safe módu. Zde nejdřív zkusit volbu 05, když nepomůže, tak už jedině 07 (reinstalace systémového software, který je nutné nejprve stáhnout z internetu a nahrát na usb flash). Reinstalací přijdete o všechny data. --------no to jsem našel na netu...zkusit si pohrát s tím power tlačitkem8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olda37 Odesláno Říjen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 To už jsem taky zkoušel :) Tlačítko power můžu držet i 5 minut a vůbec nic to neudělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Říjen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 tak asi ta reklamace:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olda37 Odesláno Říjen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 Už to řeším..zítra odesílám :) Jsem zvědavý na co přijdou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olda37 Odesláno Listopad 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2015 Tak PS už je po opravě doma :bash:.. byla špatná základní jednotka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Olda37
Zdravím, mám problém nejde mi spustit PS. Nereaguje ani na zapnutí ovladačem. Nic se nerozsvítí ani se neozve žádný zvuk. Nějaké rady ? :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.