Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde spustit


Olda37

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Zdravím...předpokládám že jsi v těch zásuvkách zkoušel i jiné elektro-nebo tam máš zapojeno co fachá-abys neměl třeba vyhozený jistič pro tuto větev/ více zásuvek/,tak mne napadlo-dotlačils řádně ten kabel se strany do konzole..mi se to jednou stalo u Ps3,jak to mohlo povyjet nevím ale stalo se...jinak asi ta reklamace...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To je divné, protože já měl ps4 spálenou bleskem, ale proužek svítil bíle. A to jí prošel kujva proud :D Jak radí okajos, zkus do té zásuvky, kdes měl ps4, připojit jiný přístroj, o kterém víš, že jede, jestli ti pofakčí i tam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Kabel je jak má být. Vytáhl jsem ho z ps a proměřil zkoušečkou a v pohodě. Zásuvky taky okey, ps jsem vyzkoušel ve všech co jsem v baráku našel :D Už nevím co by mohlo být špatně.. prostě umřel :cry: :D Asi nějaký vadný kus, na to že ho mám měsíc a už nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nabootovat do safe módu - vypnutou konzoli zapnout stiskem a stálým držením power tlačítka než PS4 dvakrát pípne (cca 7 sekund) a na obrazovce se objeví volby safe módu. Zde nejdřív zkusit volbu 05, když nepomůže, tak už jedině 07 (reinstalace systémového software, který je nutné nejprve stáhnout z internetu a nahrát na usb flash). Reinstalací přijdete o všechny data. --------no to jsem našel na netu...zkusit si pohrát s tím power tlačitkem8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu