banicek101 Odesláno Říjen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 čau, chci se zeptat , můžu věřit tomuhle obchodu a téhle té nabídce? - > http://www.kasa.cz/herni-konzole-sony-playstation-4-1-tb-2x-ovladac-ps41tbcds4eas-ys-cerna/ Není v tom nějaký zádrhel? Cena se mi totiž zdá luxusní a tak pořád nevím jestli tomu věřit :) Díky na odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Říjen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 pokud se ti zda cena luxusni, v klidu to kup, urcite se tomu da verit, kasa je jeden z nejvetsich (a tudiz nejduveryhodnejsich) eshopu na trhu a nebo je to jen spam - reklama na kasu? asi jsem se nechal napchytat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 20, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 Myslím, že "B" je správně. Ta cena není ničím vyjímečná a uživatel je registrovaný dnes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banicek101 Odesláno Říjen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 Ne ne není to reklama ;)..No cena se mi zdá v hodně dobrá, nebo myslíš že se tohle co nabízejí dá sehnat za tuhle cenu nové i jinde? Já jsem zatím nic nenašel, konkurence je všude ve stejné balení cca. o 1500,- dražší, tak i proto se mi to pořád nezdálo a hledám jestli není někde nějaký háček ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banicek101 Odesláno Říjen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 Ano registroval jsem se dnes, aby jsem se mohl na tohle zeptat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kloub Odesláno Říjen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 ještě pouzij slevovy kod 4tm2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
banicek101
čau, chci se zeptat , můžu věřit tomuhle obchodu a téhle té nabídce? - > http://www.kasa.cz/herni-konzole-sony-playstation-4-1-tb-2x-ovladac-ps41tbcds4eas-ys-cerna/
Není v tom nějaký zádrhel? Cena se mi totiž zdá luxusní a tak pořád nevím jestli tomu věřit :)
Díky na odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.