craig27 Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Kuci jak se vám zdá grafický kabátek hry oproti Unity? je Syndicate hezčí nebo to nejde poznat? neřeším ted technické problémy ale čistě jen vizuál. Děkuji za každou odpověd. Za mě je Syndicate hezčí oproti Unity pestrá paleta barev na každém rohu, hlavně jsou pěkně spracovány ulice Londýna, bugy a záseky jsem ve hře nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2015 Kolikátý je tohle už vlastně díl? Hrál jsem assassina na xboxu nějaký starší díl. Chtělo by to vidat celou kolekci na PS4 pěkně všechny díly a cz titulky klidně na víc cd na jedno by to nešlo jak 3 díly kolekce uncharted ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 (upraveno) nevím mi to příjde všechno no jedno brdo a další díl už asi kupovat nebudu je to furt dokola každý díl Upraveno Prosinec 14, 2015 uživatelem Samopall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 Velice povedeny díl .Nevím proč,trošku mi to připomíná sabotera :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Zdravim hraju teď syndicate a jsem z toho nadšený a do 4 sekvence jsem neměl z hrou problém až včera jak jsem hrál tak samé bugy ve hře!!! Při bitce mě zabil vlastní člen gangu věží :-)) postava prošla napůl druhou postavou!! Po desynchronizaci jsem zůstal viset nad zemí!! A to během půl hodiny hraní!!! Nedávno jsem dohrál unity ale tolik bugů jsem nezaznamenal!! Je pravda že unity je už celkem vychytané updatejma!! Nechystá se v brzké době nějaký UPDATE Syndicate?? Celkem mě to štve!! Jinak mě hra hodně BAVÍ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Tak já mám nahrano asi 8hodin zatím luxus. Ta hra mě neskutečně baví konečně pořadný assasin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 Hrajete někdo DLC Jack Rozparovač?? Má to cenu kupovat?? Vypadá to dobře tak nevím jestli obětovat zase 4kila!! :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Leden 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2016 Dlc je parádní ,doufám že se jim povede i to dalsi . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draken666 Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 (upraveno) Taky si myslím že se tenhle díl zase hodně povedl, DLC je super takže určitě doporučuju mám season pass takže tahám všechno co ke hře výjde:) Upraveno Leden 2, 2016 uživatelem Draken666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Tak Syndicate dohráno! A platina je doma!! :wohow: :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ConsulFLO Odesláno Únor 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2016 Ahoj jsem v 5 sekvenci a když se mi sputí nějaká cutscena tak PS4 začne o trochu víc hučet větrák jakmile naběhne mise nebo skončí tak se PS4 opět utišší. Dělalo to někomu kdo tu hru má ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Únor 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2016 (upraveno) Buď v klidu to je normal u náročnějších her!! Počkej u Uncharted 4 to bude HUKOT!! :cheesygrin: Peesko pojede na max!! A jestli Ti můžu poradit tak já jsem si koupil sluchátka 6.1 a hraju vše se sluchátky. Líp si vychutnáš soundtracky a různé ozvučení her a při bojovkách se dá krásně orientovat odkud se plíží nepřítel nebo odkud právě přilétá třeba vrtulník! :) Upraveno Únor 13, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.