kobram Odesláno Říjen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 Zdar, chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s používáním soundbaru s playstation 4. Jde mi o to že zvuk z televize je nic moc a jestli se tedy vyplatí investovat do soundbaru (yamaha, pioneer), který dle specifikací od výrobců dokáže nasimulovat prostorový zvuk. Je mi jasný že plnohodnotně nenahradí klasické domácí kino (5+1, 7+1), ale líbí se mi že je to jedno repro pod televizí a odpadá tak složitá instalace kabelů a repro po místnosti s omezenou velikostí. Díky za každou odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbl.prochy Odesláno Říjen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 (upraveno) http://www.electroworld.cz/thomson-sb300b-bluetooth-soundbar Tenhle mám doma,připojený k PS4 přes optiku a úplně špička. Jasně,že jsou i lepší,ale tady je poměr cena/výkon myslím víc než slušná. Upraveno Říjen 31, 2015 uživatelem pbl.prochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobram Odesláno Listopad 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 (upraveno) ..hmm tak ten nevypadá vůbec špatně, bohužel koukám že už nikde není za tu cenu k sehnání :cry: Upraveno Listopad 1, 2015 uživatelem kobram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobram Odesláno Listopad 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 pbl.prochy....dík za tip, vyloudí ten sounbar ze sebe nějaký náznak prostorového zvuku ( při hrách typu GTA 5, auta, sporty) ? Nebo je to jen obecné zlepšení zvuku z televize...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbl.prochy Odesláno Listopad 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 (upraveno) Jo jo,na ovládání je tlačítko SRS,které udělá prostor.zvuk. Ovšem z 2.1 nikdy nedostaneš to co z 5.1 nebo 7.1. Já osobně to zapínám akorát při filmech na BD,tam je to znatelný. A v hrách...na některejch to poznáš,na některejch ne,záleží na typu. Popravdě,taky jsem si před nákupem říkal,že je to zbytečnost,ale ten zvuk ze soundbaru je úplně o něčem jiném než z tv.Konkrétně když tenhle má asi 450W,což moc jiných tolik nemá.To bys ale samozdřejmě musel slyšet,a posoudit sám. A já ho tenkrát kupoval asi za 7000,-. V tom electroworldu ho asi ještě mají a za 3500,- :-) Koukni na recenze.Moc jich není,ale jsou vcelku pozitivní. Upraveno Listopad 1, 2015 uživatelem pbl.prochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.