Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sounbar k ps4


kobram

Recommended Posts

Zdar, chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s používáním soundbaru s playstation 4. Jde mi o to že zvuk z televize je nic moc a jestli se tedy vyplatí investovat do soundbaru (yamaha, pioneer), který dle specifikací od výrobců dokáže nasimulovat prostorový zvuk. Je mi jasný že plnohodnotně nenahradí klasické domácí kino (5+1, 7+1), ale líbí se mi že je to jedno repro pod televizí a odpadá tak složitá instalace kabelů a repro po místnosti s omezenou velikostí. Díky za každou odpověd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.electroworld.cz/thomson-sb300b-bluetooth-soundbar

Tenhle mám doma,připojený k PS4 přes optiku a úplně špička. Jasně,že jsou i lepší,ale tady je poměr cena/výkon myslím víc než slušná.

Upraveno uživatelem pbl.prochy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo,na ovládání je tlačítko SRS,které udělá prostor.zvuk. Ovšem z 2.1 nikdy nedostaneš to co z 5.1 nebo 7.1. Já osobně to zapínám akorát při filmech na BD,tam je to znatelný. A v hrách...na některejch to poznáš,na některejch ne,záleží na typu. Popravdě,taky jsem si před nákupem říkal,že je to zbytečnost,ale ten zvuk ze soundbaru je úplně o něčem jiném než z tv.Konkrétně když tenhle má asi 450W,což moc jiných tolik nemá.To bys ale samozdřejmě musel slyšet,a posoudit sám. A já ho tenkrát kupoval asi za 7000,-. V tom electroworldu ho asi ještě mají a za 3500,- :-) Koukni na recenze.Moc jich není,ale jsou vcelku pozitivní.

Upraveno uživatelem pbl.prochy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu