Roman Černý Odesláno Listopad 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 Ahoj, prodám hry z www.key4you.cz s 50% slevou na každou hru. Ověřeným uživatelům posílám první, nabídka platí do odvolání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 Zajímavá nabídka. Týká se to jen her anebo i třeba Gold členství na XBLive? A není v tom nějaká lumpárna? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Černý Odesláno Listopad 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 Cokoliv co je v nabídce není problém mít s 50% slevou Víz můj prodejní thread na jiném foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Černý Odesláno Listopad 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=36&t=163843&p=1292279#p1292279 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 Díky za odkaz. Můžeš prosím potvrdit, že nejde o žádnou "levotu" a že tím nevzniká konkrétně společnosti Key4You žádná škoda? Prošel jsem si te odkaz od tebe a píše se tam něco o tom, že admin toho fóra vznesl dotaz na Key4You a ti mu odpověděli, že o tom fóru vědí a tento případ začínají řešit. Pokud to s tím nějak souvisí tak nebude trvat dlouho, a najdou si to i tady. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Černý Odesláno Listopad 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 Ahoj, nevím co začínají řešit, četl jsem že to předávají dál, jelikož admin vznesl dotaz zda je možne aby zaměstanec měl takovouhle slevu ( nikde jsem nepsal že jsem u k4y.cz zaměstnán) a všichni na foru xy dali za pravdu mě. Jde o naprosto korenktní a legitimní obchod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 Rozumím a nechci pitvat odkud co pochází nebo kde pracuješ a tak, jde mi jen o to co jsem psal. S Key4You to ale zřejmě nějak souvisí, protože kdybys měl možnost takto výhodného nákupu, tak to můžeš inzerovat stylem, že nabízíš široký výběr her a všeho podobného za ceny nižší než v kterémkoliv e-shopu, ale ty zdá se máš sortiment shodný se sortimentem Key4You a odkazuješ na ně. Jde mi především o to, aby jim nevznikala žádná škoda (což jsi vyvrátil tím, že říkáš, že jde o legitimní obchod) a aby se potom náhodou nestalo, že takto nabyté el. klíče a licence přestaly kupujícím z ničeho nic fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Černý Odesláno Listopad 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 obchod provozuji od začatku srpna , žadny uživatel neměl nikdy problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 draku kazdej si to prebere posvim , pitvat asi nema cenu, vsichni asi tusi jak to je... :) na keyforyou to bude ofiko placeny,proto ten odkaz, z jakyho paypalu nebo ceho je to placeny je vec druha... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Listopad 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2015 Ahoj prosím tě třeba FIFA 16 maji za 1056 kč to bych měl u tebe o polovinu levnější ? děkuji za info měl bych zajem o tuto hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnDrE1468624997 Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 Já bych měl zájem o Far cry primal jestli to je nějak možné. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.