Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s regionem


Edy1468628918

Otázka

Ahoj,

zaprvé chci zmínit že sem úplným nováčkem a nevím co se jak dělá :). Před nějakým časem jsem koupil flashnutý Xbox360 ... dostal jsem k němu nějaké hry a bylo mi řečeno, že je třeba k němu shánět hry Region FREE, ale že originální hry by na něm měli fungovat všechny. Včera jsem si proto koupil Zaklínače 2 - originál na aurku. S velkou nechutí jsem však zjistil, že tato hra na mém xboxu nelze přehrát (na DVD je napsáno, že se jedná o verzi PAL).

Chci se tedy zeptat, kde by mohl být problém a jak se daná situace dá vyřešit. Moc si tu hru chci zahrát a zatím se to naprosto nedaří :(.

Díky moc za jakoukoli užitečnou radu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak jsem zkusil další 4 originální hry s regionem pal ... Už vše vypadalo jasně jelikož 4 z 5 her vypsali že se jedná o kód regionu, který daná konzole nepodporuje... poslední hra mě opět vrátila na začátek, protože ta se bez problému rozběhla :(. Takže teď už vůbec nechápu jak to pracuje :D...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

http://www.play-asia.com/info/xbox360_compatibility_guide

http://gaming.wikia.com/wiki/Region_Free_Xbox_360_Games

mrkni sem...jinak dle mého názoru to že je na DVD vytištěno PAL či NTSC/NTSC-J ještě neznamená že hra má zámek...respektive si to myslím..některé hry z japonska co jsem viděl ze sběratelských videí také měli NTSC label a hráli na evropském 360xboxu...čili bych se řídil spíše nějákým listem nebo seznamem, které hry jsou region free a které ne..

Ještě tato poznámka je zajímavá..Note: Games sold in and intended for use in Germany, Poland and Russia are very likely to be region-locked even though other PAL-country versions of the same game are not. If your PAL-format game does not work on NTSC/U or NTSC/J region Xbox 360s, please be absolutely sure that your game is not the German, Polish or Russian version before reporting that fact.

Upraveno uživatelem Hráč123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu