tofi Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Recenze na nove Call of Duty: Black Ops 3 maji v prumeru celkem dobre score 85% http://www.metacritic.com/game/playstation-4/call-of-duty-black-ops-iii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Asi jsem blbej, ale jak tu hru zapnu? :) stahnul se mi update neco pres 2 GB a muzu hrat jen zombiky, kampan a multiplayer je vycernenej a pise to, currently installing multiplayer, ale nikde se nic nenacita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 Hra se ti pravděpodobně instaluje ještě napozadí,stačí počkat. Já si to teď donesl domů tak to jdu zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 uz jsem to hral. mels pravdu, hra se instalovala, ale nejak jinak nez jsem zvyklej. :) zvlast se instaloval MP a zvlast kampan. neskutecne me serou ty filmecky, co se nedaji hned odmacknout a vubec se mi zda, ze se na vsechno dlouho ceka. jinak hra mi pripada uz roky stejna, jen jiny mapy, zbrane a ficury :). nehodnotim singla, protoze jsem ho nikdy nehral. uz by taky mohli pridat do nabidky MP, ze chci hrat proti pratelum, nejak mi to pripada zazivnejsi nez v jednom tymu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Musím říct, že to není úplný průser. Je to sice tupá střílečka, ale na odreagování je to super. Po všech těch rpg, co těď byly, příjemná změna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Za mě je to super, určitě o dost lepší než loňský AW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Cus lidi koupil jsem si Black ops a chci se zeptat jestli je nějaká možnost získat ty bonusové mapy do zombies. Jestli se to dá nějak dokoupit na storu jsem našel pouze season pass za 1399 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Tuším že je to jen v Hardened edici a nebo jedině u seasson pasu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 zatím moje nejlepší akce ze snipkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka88 Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Hrajete to normalne na dualshocku nebo k tomu mate neco jineho, napr. venom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 normálně Dualshock, myslím, že se stím slušně dá zahrát i FPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakai Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 normálně Dualshock, myslím, že se stím slušně dá zahrát i FPS Tak jo, osobně nechápu, jak dáš tak čisté rány :) Jsem odkojený FPS na PC a na PS4 se teprve učím (v mých letech už je to horší :-D ). Fakt Tě obdivuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 No ještě mám určitě na čem pracovat, umírám docela dost, to je fakt jedna akce jinak celkém bída, KD mám 1.04 cca celkem. Taky jsem hrával na PC dříve (hlavně Vietcong a COD1 pak COD2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubiczech92 Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Cest,je tu nekdo kdo by dal COD ??? Ps4 , GoldiceCZ , hraju vsechno multak i zombi :wohow::wohow::wohow: Rad bych do nejakyho klanu , hraju podle me dobre :):wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Listopad 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2015 Dobře to tam pálíš :) taky bych někdy dal mulťáček.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2015 Lidi prosím grafika oproti BF4? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2015 Doporučuji mrknout na videa a ubrázek si udělej sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2015 (upraveno) Croft: Nejspíš si hry neviděl a neznáš odpověď. Mám jen BF4 a zajímá mě to jestli už je tam posun. Prosím hral někdo tady na PS4 oboje hry a odpoví mi na rovinu? Sami dobře víte že dle videii je to prostě neobjektivní. Ti co hráli obě hry na PS4 snad odpoví rozumně ;-) díky Upraveno Listopad 14, 2015 uživatelem Krabbio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubiczech92 Odesláno Listopad 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2015 Nenacitaji sem mi za crypty kostky co se vymenuji u toho typka za veci zbrane atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Otázka jde co op hrát jen s jedním CD přes share ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 To nejde. Dokonce nejde ani streamovat obraz přes share. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2015 Tak to je pěkně v prdeli [emoji16] . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2015 nová akce. Snad se bude líbit :- )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 Hraju to prvnich par dni a musim rict ,ze Kampan je tak totalni nuda!! Hraju ji pouze z donuceni kvuli trofejim.Naopak MP je uplne svetovej a kralovsky se bavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 Prosím vás neviete mi poradiť prečo keď hrám multiplayer a mám splitscreen tak obraz je po krajoch orezaný . Nieje teda na celej TV. Pri iných hrách sa mi to ešte nestalo a dosť ma to rozčuluje, pretože všetko je tým pádom menšie. prikladám aj foto. Vopred ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.