tofi Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Polde prvnich recenzi se zda, ze se hra opravdu povedla: 85% http://games.tiscali.cz/recenze/rise-of-the-tomb-raider-recenze-268557 http://www.eurogamer.cz/articles/2015-11-09-recenze-rise-of-the-tomb-raider celkove prehled svetovych recenzi aktualne score 87%: http://www.metacritic.com/game/xbox-one/rise-of-the-tomb-raider launchtrailer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Už se nemůžu dočkat, TR je moje srdcovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 (upraveno) Kluci, ten kdo měl novou hru, je součástí manuál? Já předpokládám, že ano, ale když jsem hru včera koupil, dnes rozdělal, tak tam manuál není. To mají MS manuály nějaký poločas rozpadu? :roll: EDIT: Tak vyřešeno, prý je to zcela normální, masakr :wohow: Upraveno Leden 26, 2016 uživatelem kruta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 26, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Je tam manuál jako kráva, copak ho nevidíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2016 Hru jsem dohrál. + neskutečná zábavnost (podle mě daleko lepší "skákavé" scény, než v Uncharted) + výborná vyváženost akčních a dobrodružných scén + prostředí, lokace, akční scény plné výbuchů - grafika, oproti X360 verzi není zrovna velký rozdíl, v první části hry grafika nepůsobila nějak extra dobře .. - děj, ten konec u TR je vždy pro mě takový divný .. Celkové hodnocení 90%, zábavnost neskutečná, lokace perfektní, přesné ovládání, výborné akční scény, znovu hratelnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR CZ Odesláno Duben 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2016 Dohráno... Musím říct, že sem nadšený :-) Reboot byl parádní, ale RotT je ještě lepší... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2016 Nevíte někdo kde ve hře najdu zápalnou munici? Jsem na sovětské základně a potřebuju ji pro další postup.. Hledam ji všude ale nemužu ji najít :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červenec 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2016 Zdarec lidi,potřebuji pomoc v Geothermal Valley - Challeng high diving. ( skoky do vody) Poslední skok z té skály prostě šipku neskočím,jen s rukama u těla (Zkoušel jsem v běhu,z místa,všechno) Předtím 3 skoky šipkou v pohodě.Už mě to vytáčí,nemáte taky stejný problém a nejlépe radu????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červenec 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2016 Tak je to hotové,jen tak z blbosti jsem laru převlíkl do krátkého rukávu(viděl jsem to na videu) a hned skočila šipku napoprvé. :)Takže buď náhoda nebo to v bundě prostě nemohla dát. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.