Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

• UPOZORNĚNÍ: Aby hry fungovaly, je nutné mít v PSP přístup na NET ke spuštění Flash Playeru!!!
  • Ti co mají CF si jej mohou zapnout v Recovery Menu

Jistě má každý z nás na netu nějakou tu oblíbenou on-line hru typu yetti sports aj.

Proto Vám přináším možnost si tyto hry zahrát i na svém milovaném psp :psp:.

Co budeme potřebovat?

• PSP s přístupem na internet
  • Prohlížeč Mozilla firefox

1) Takže začni tím, že si vyber server s on-line hrama. Já si vybral www.miniclip.com

1578580,30-12-2007_13-11-45.jpg

2) Vyber si hru a otevři (Já si vybral Snow-Fight), nyní počkáme až se hra kompletně načte

1578574,30-12-2007_13-12-04.jpg

3) V prohlížeči Mozilla firefox klikni nahoře vpravo na Soubor->Uložit stránku jako...

1578570,30-12-2007_13-12-11.jpg

4) Klikni Uložit: ''Webová stránka, kompletní''

1578568,30-12-2007_13-12-15.jpg

5) Nyní vyber kde se to uloží a potvrď

1578565,30-12-2007_13-12-18.jpg

6) Potom si najdi místo kde sis hru uložil, já si hru stáhl přímo na plochu - je to jeden odkaz a složka s obsahem

1578563,30-12-2007_13-12-27.jpg

7) Teď si složku s obsahem hry otevři, ůplně posledním souborem by měl být kořenový soubor ve znění: název-hry.swf

1578562,30-12-2007_13-12-36.jpg

8) Připoj PSP a soubor překopíruj na ROOT

1578560,30-12-2007_18-57-53.jpg

9) Hotovo, PSPčko odpoj a zapni Flash Player, je v oddíle Settings->System settings

>>> Flash player se dá aktivovat i v Recovery menu>Registry Hacks>Enable Flash Player

1578557,30122007456.jpg

10) Zapni prohlížeč

1578546,30122007457.jpg

11) Klikni na horní řádek

1578541,30122007458.jpg

12) Zadej cestu k souboru a potvrď, hra by se měla kompletně bezproblémově načíst

1578533,30122007459.jpg

Doufám že jsem vám tímto tutorialem udělal alespoň malou radost a pomohl 8)

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
tutorial je v pohode..ale moh si ty obrazky trochu upravit a dat je normalne..aby se na ne pro zvetseni nemuselo klikat..

mohl no..ale já to screenoval přímo v pc a mám rozlišení 1650x1080, proto když to oříznu a hodím přímo do topicu tak to je moc velké a zas když to zmenším tak to ztrácí kvalitu a nejde to pořádně vidět..proto si myslím že je nejideálnější tato varianta :P;)

Odesláno
2sensei

Jen sem se chtěl zeptat proč píšeš, že PSP musí mít připojení na net, pokud máš CF tak si Flash player aktivujes v Recovery ne???:blink:(aspon já to teda tak udělal a funguje to...:roll: )

ale jsou tu taky lidi kteří CF nemaj víš..ti chytřejší s CF to můžou vyfišovat přes Recovery menu..:psp::) snad chápeš co tím chci naznačit

Odesláno
ve firefoxu se ale některé hry otevřou jen jako nové okno není tam to horní menu jak to uložit ?

Bud dej Ctrl+S nebo klikej pravym tlacitkem tam, kde neni obraz ty hry a za chvili ti to najede a das ulozit stranku jako...

2sensei: Oki:)chápu...A taky chválim...:)konečně pořádnej přehlednej návod(sice sem to už znal dřív ae ttvuj navod je:) )

Jo a podařilo se mi rozchodit jen pár her...:psp:Nekery ten prohlizec v PSP proste nevezme...ja ted nwm jakou to pise chybu...:roll:

Odesláno
Bud dej Ctrl+S nebo klikej pravym tlacitkem tam, kde neni obraz ty hry a za chvili ti to najede a das ulozit stranku jako...

2sensei: Oki:)chápu...A taky chválim...:)konečně pořádnej přehlednej návod(sice sem to už znal dřív ae ttvuj navod je:) )

Jo a podařilo se mi rozchodit jen pár her...:psp:Nekery ten prohlizec v PSP proste nevezme...ja ted nwm jakou to pise chybu...:roll:

mě zatím šly hry všechny (mám CFW 3.71M33-4 :) )

Odesláno
mě zatím šly hry všechny (mám CFW 3.71M33-4 :) )

Ja mám 3.52 M33 a Tu chybu to píše: There is not enought memory. Close a tab or go to (Tools) > (Settings) > (View Settings) and set (Conserve Memory) to (On). The (Conserve Memory) feature may help in some cases.

A i když to zapnu tak to taky nepomůže...Asi ty hry sou moc velky na Flash playera prohlizec...

Odesláno
Ja mám 3.52 M33 a Tu chybu to píše: There is not enought memory. Close a tab or go to (Tools) > (Settings) > (View Settings) and set (Conserve Memory) to (On). The (Conserve Memory) feature may help in some cases.

A i když to zapnu tak to taky nepomůže...Asi ty hry sou moc velky na Flash player...

nn..je dobré když před hraní vymažeš cookies a cache...pak by to mělo jet bezproblemu...zkus uvidíš:psp:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu