fenix79cz Odesláno Listopad 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2015 Prosím o radu.Mám xbox one a sdílím učet s kámošem tedy vše na půl..Ted si ho koupil ještě jeden z nás..tedy 3tí konzole..Jak to prosím vás nastavit..Abych koupil hru a hrála by se na všech 3ch konzolích..Děkuji za návod..Na youtube to je ale neumím tolik anglicky..Děkuji předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 čo ja viem, tak sa to dá zdieľať len na dvoch konzolách súčastne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 Pouze na 2 konzolich jak pise kolega viz http://xboxweb.cz/sdileni-her-u-xbox-one/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenix79cz Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 Už jsem na to přišel a funguje to i pro 3..jen ten třetí to má trochu složitější..Jinak to je super..nová hra děleno 3ma..to se už vyplatí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenix79cz Odesláno Listopad 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 Jinak hledáme s kámošem 3tího na dílení her..Svitavy a okolí..můj nick FENIX79CZ tak kdyžtak napsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 a jak sji docilil toho, ze se to da sdilet na 3 konzolich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 Bejt 1.dubna tak dobry :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losmann Odesláno Prosinec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2015 A jak to udělat pro tři?poradis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 to by metaky zajimalo, ale vzhledem k tomu, ze doted nic nenapsal, tk tipuju, ze chtel delat jen machra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 sdílet pro tři konzole jde, sám mě to jeden dotyčný nechal udělat... teoreticky se dá i ve 4-5 ale je to dost omezené, na 2 to jde současně, že můžete hrát online, ve 3 současně to nejde, ale 3 můžou sdílet Edit: Určitě je to ale všeobecně rozumně se na netu ptát po 3. co by sdílel :D :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenix79cz Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 Mám to odzkoušené a ve 3ch to jde a i hrát současně..jen ten 3tí musí mít svůj gold aby mohl hrát online jinak stahuje co koupím já.,A když tu napíšu návod nikoho neeženu,jelikož to pk budou mít všichni..Proto žádnej návod.Já si taky lámal hlavu a přišel na to..Jinak pro 4ři to už zaráz nejde..Ale ve 3ch mít novinku(1500) za 500 super ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 Mám to odzkoušené a ve 3ch to jde a i hrát současně..jen ten 3tí musí mít svůj gold aby mohl hrát online jinak stahuje co koupím já.,A když tu napíšu návod nikoho neeženu,jelikož to pk budou mít všichni..Proto žádnej návod.Já si taky lámal hlavu a přišel na to..Jinak pro 4ři to už zaráz nejde..Ale ve 3ch mít novinku(1500) za 500 super ne.. To snad ne. Kolik ti je prosimte?:blejt: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 V prvnim prispevku zadas o radu, potazmo primo o navod...a v poslednim misto rady ostatnim kdyz se Ti zadarilo, se predvedes jako rozmachanek. Tohle forum je predevsim o radach a neslouzi k vychloubani nevyzralych jedincu, na to jak uz jsem jednou psal mate faceboooook. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 Dobře, autor tématu už svoji odpověď našel, takže tady se to může uzavřít. Pokud někdo mnohem více sdílnější než ten kdo sám hledá radu a pomoc a potom se ke všem obrátí zády najde řešení, může na to otevřít v tutoriálech svoje vlastní téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts