Tomas007 Odesláno Listopad 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2015 (upraveno) Čau mám dotaz. Chci připojit x360 s rgh na live aby se mi do profilu načetlo gamerscore a archivementy. Když dostanu ban, dostane ho ta konzole nebo profil? Nepřijdu tím o RGH? Štve mě že na X360 mám všechny archivementy a na X1 jedu od nuly. Jestli dostane BAN konzole tak je mi to jedno, protože na x360 live už hrát nebudu. Nešlo by to nějak přes Xbox Live Stealth ?? [h=1][/h] Upraveno Listopad 22, 2015 uživatelem Tomas007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Leden 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2016 Hotovo. Vyřešeno. Prosím LOCK :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2016 Jen pro zajímavost - podařilo se ti to nějak a případně jak? Možná by to zajímalo ostatní se stejným požadavkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Leden 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 Koupil jsem origo XBOX 360 4GB a na flash disk jsem si dal profil z mého X360RGH. Připojil se na LIVE a postupně se to tam načítalo, ale nebylo to jen tak. Trvalo to několik hodin, musel jsem se pořád dokola přihlašovat / odhlašovat a vždycky se tam nějaké archivementy načetly. Nakonec jsem to tam dostal všechno kolem 66 000. Druhý den jsem XBOX šel vrátit do obchodu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 13, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2016 Hm, to vážně jen tak nevymyslíš :cheesygrin: Tak třeba si t někdo vezme za příklad při stejném dotazu a tím tady teda můžeme dát LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts