Raiton09 Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 jde vám to, mně to nemůže najít další spoluhráče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Hrajete to někdo??? Nemůžu se připojit!!!!!! :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Ja tedka asi 2h hraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Já nenašel spoluhráče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Nefunguje!!!!!!!!! Nelze se připojit!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Sice to zatím funguje jen Manostovi ale aspoň je pozitivní že to jede i bez CD protože se to vytvoří v menu jako samotná hra. Tak CD popujčujte kamarádům ať jsi kolekci nainstalují a pak už bez CD jen betu nainstalovat a hrát mezi sebou ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Me to ze zacatku taky neslo, cca hodinu po vydani, ale jinak mi to slape, je pravda, ze spoluhrace hleda dlouho, ale musime myslet, na to, ze je to beta, takze se vse zatim vychytava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 (upraveno) Hledá dlouho to je kolik ?? Čekal jsem tak 20min!!!! A stejně jsem se nepřipojil!!! Uvidím jak dnes odpoledne po práci!! Snad to vychytaji! Je to prostě beta no. Upraveno Prosinec 4, 2015 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Musíte pochopit to, že betu včera spustili a všichni najednou se tam chtějí dostat, odehrál jsem v noci dvě hry (čekal jsem asi půl hodiny) a hodně mi to připomína multiplayer z TLoU, jinak spokojenost, ale chtělo by to ještě doladit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Jasan beru to! samozřejmě že je to beta! Jenom mě naštvalo že to furt načítá a ani to nevyhodilo žádnou hlášku!!! Naposledy jsem hrál Hardline betu a tam jsem se dostal v poho akorát se sem tam ztráceli textury!!! Jsem zvědav jak to pojede odpoledne až přijdu z práce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Mne to teda fungovalo vcera dobre. Cekal jsem tak nejvic 5min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 A je potřeba to CD mit nebo se to dá jen stáhnou a jede to bez CD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Melo by to jit bez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Jede to bez vloženého CD, takže to můžeš půjčit kamarádovi a hrát mutliplayer oba dva :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Dík to je super !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Ale pro spuštění bety musíš mít save z Uncharted kolekce, tak bacha na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Takže hru samotnou nainstalovat, spustit a dostat se k checkpointu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Jde to i bez disku.Ja uz unch kolekci dojel a prodal,kod mi zustal.Nicmene,pokud najedete do menu v ps store,nabidne to moznost stazeni bety. No a paradoxne nemam ani v ps4 ulozene savy,z dohrani. Mam zcela novou PS4 ,ted jsem se dival do save mamegmantu. Takze se zda,ze staci pouze kod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Ani prd se teď nemůžu připojit. Jde to teď někomu? Stále vyhledává a když to cca 3 hráče najde tak po chvíli zmizí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Informaci jsem čerpal z EU blogu: Please note: You must have valid application save data from Uncharted: The Nathan Drake Collection saved in system storage in order to access the Uncharted 4 multiplayer beta. http://blog.eu.playstation.com/2015/12/03/everything-you-need-to-know-about-the-uncharted-4-multiplayer-beta/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Já dneska hrál 3 hodiny a spokojenost. Čekání na zápas kolem 5min. Mám dig verzi a na betu, zadarmo fakt super zábavná hra. Ale spíš se těším na Singl:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Kjuler,ok ... Jsem uz bohuzel v praci,zitra to testnu,zatim se mi nepodarilo spojit,zkousel jsem to ale jen minutku.Pokud vse poslape,dam vedet,kdyz se to nepodari,zkusim jeste poprosit nekoho o poslani savu,abych to rozchodil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 Nechce mi někdo poslat kód na stazeni . prosím ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Tak bohužel,save přenést nejde,beta opravdu vyžaduje instalaci z disku.Samotný kod je k ničemu. Hra po chvilce spojování napíše hlášku,že je beta určena pouze pro hráče,kteří mají uložená data...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
card15 Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Včera jsem se zkoušel připojit 2x ale ani jednou mi to nikoho nenašlo. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.