Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, uvažujem o kúpe recieveru aby som si mohol vychutnávať filmy a hry s priestorovým zvukom. Rád by som kúpil rovno set aj s reproduktormi. Zatiaľ v rámci môjho rozpočtu ma zaujal ONKYO HT-S3705 a zaujímalo by ma že či by cez neho šiel na oboch xboxoch v nastaveniach nastaviť aby oba xboxy (one aj 360) mal i priestorový zvuk. Pozeral som aj návody na oficálnych strankach podpory len neviem že či tento receiver spľňa tie kritéria.. Vopred ďakujem za rady. :)

Odesláno
  djbrouk napsal:
Musí to jít,připojíš obě konzole hdmi kabely do vstupů na receivru a v něm si nastavíš jaký ti půjde zvuk do beden.Samozřejmě si musíš nastavit v konzolích ten prostorový zvuk,aby ti šel ven do receivru.Jednoduché .....:)

takže by to tak šlo? poprípade by to šlo aj tak že by som xbox one napojil do receiveru aj cez ten digital audio output?

• Moderators
Odesláno

Přesně jak ti psal "djbrouk". Pokud obě konzole propojíš s AV receiverem pomocí HDMI kabelu, dostaneš do beden zvuk 5.1.

I to co se ptáš by fungovalo, tj. pokud propojíš konzoli s AV receiverem pomocí optického kabelu přes S/PDIF. Ten vybraný receiver má ale pouze jeden optický vstup S/PDIF, takže bys takto propojil jen jednu z konzolí.

Odesláno

Fungovat to bude. Stačí, když má to Onkyo HDMI vstupy a alespoň jeden HDMI výstup pro připojení TV. Což určitě mít bude. Doma to mám taky přes Onkyo (starší typ) a všechno jede přes to - XONE, PS4, Bluray přehrávač a satelit. Všechno HDMI In a z toho HDMI Out do televize. Jen bych spíše ocenil dva HDMI výstupy ze zesilovače. Když pouštím cokoliv na projektoru, musí "prohodit" kabely...

Odesláno
  x360_cz napsal:
Fungovat to bude. Stačí, když má to Onkyo HDMI vstupy a alespoň jeden HDMI výstup pro připojení TV. Což určitě mít bude. Doma to mám taky přes Onkyo (starší typ) a všechno jede přes to - XONE, PS4, Bluray přehrávač a satelit. Všechno HDMI In a z toho HDMI Out do televize. Jen bych spíše ocenil dva HDMI výstupy ze zesilovače. Když pouštím cokoliv na projektoru, musí "prohodit" kabely...

mne postačuje pohode jeden vhdmi ýstup. . len skôr tých vstupov som chcel tak lebo na tv mam len 2 hdmi a to plne obsadili konzoly takže ak chcem niečo ďalšie zapájať tak už sa musím pchať za tv a poprepájať to a tým receiverom by mi to odpadlo celkom.. tak ďakujem všetkým za rady dúfam že to tak pôjde a zažijem lepši zážitok z toho ako keby som to musel hrať len stereo.:)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu