gambler1994 Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2015 Zdravím, uvažujem o kúpe recieveru aby som si mohol vychutnávať filmy a hry s priestorovým zvukom. Rád by som kúpil rovno set aj s reproduktormi. Zatiaľ v rámci môjho rozpočtu ma zaujal ONKYO HT-S3705 a zaujímalo by ma že či by cez neho šiel na oboch xboxoch v nastaveniach nastaviť aby oba xboxy (one aj 360) mal i priestorový zvuk. Pozeral som aj návody na oficálnych strankach podpory len neviem že či tento receiver spľňa tie kritéria.. Vopred ďakujem za rady. :)
Tumcas Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2015 no mohlo by fungovat kdybys 360 připojil k One pomocí HDMI IN
djbrouk Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2015 Musí to jít,připojíš obě konzole hdmi kabely do vstupů na receivru a v něm si nastavíš jaký ti půjde zvuk do beden.Samozřejmě si musíš nastavit v konzolích ten prostorový zvuk,aby ti šel ven do receivru.Jednoduché .....:)
gambler1994 Odesláno Prosinec 2, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2015 Musí to jít,připojíš obě konzole hdmi kabely do vstupů na receivru a v něm si nastavíš jaký ti půjde zvuk do beden.Samozřejmě si musíš nastavit v konzolích ten prostorový zvuk,aby ti šel ven do receivru.Jednoduché .....:) takže by to tak šlo? poprípade by to šlo aj tak že by som xbox one napojil do receiveru aj cez ten digital audio output?
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 2, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2015 Přesně jak ti psal "djbrouk". Pokud obě konzole propojíš s AV receiverem pomocí HDMI kabelu, dostaneš do beden zvuk 5.1. I to co se ptáš by fungovalo, tj. pokud propojíš konzoli s AV receiverem pomocí optického kabelu přes S/PDIF. Ten vybraný receiver má ale pouze jeden optický vstup S/PDIF, takže bys takto propojil jen jednu z konzolí.
x360_cz Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2015 Fungovat to bude. Stačí, když má to Onkyo HDMI vstupy a alespoň jeden HDMI výstup pro připojení TV. Což určitě mít bude. Doma to mám taky přes Onkyo (starší typ) a všechno jede přes to - XONE, PS4, Bluray přehrávač a satelit. Všechno HDMI In a z toho HDMI Out do televize. Jen bych spíše ocenil dva HDMI výstupy ze zesilovače. Když pouštím cokoliv na projektoru, musí "prohodit" kabely...
gambler1994 Odesláno Prosinec 3, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2015 Fungovat to bude. Stačí, když má to Onkyo HDMI vstupy a alespoň jeden HDMI výstup pro připojení TV. Což určitě mít bude. Doma to mám taky přes Onkyo (starší typ) a všechno jede přes to - XONE, PS4, Bluray přehrávač a satelit. Všechno HDMI In a z toho HDMI Out do televize. Jen bych spíše ocenil dva HDMI výstupy ze zesilovače. Když pouštím cokoliv na projektoru, musí "prohodit" kabely... mne postačuje pohode jeden vhdmi ýstup. . len skôr tých vstupov som chcel tak lebo na tv mam len 2 hdmi a to plne obsadili konzoly takže ak chcem niečo ďalšie zapájať tak už sa musím pchať za tv a poprepájať to a tým receiverom by mi to odpadlo celkom.. tak ďakujem všetkým za rady dúfam že to tak pôjde a zažijem lepši zážitok z toho ako keby som to musel hrať len stereo.:)
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 3, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2015 OK, vyřešeno, takže zamykám. Pokud by byl požadavek na znovu otevření tématu, tak mi napište SZ.
Recommended Posts