embeco Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Asi blbej dotaz, ale taky dotaz. Mám takové pocit, že když koukám na YouTube o xboxu one tak tam vidím úplně jiné schéma home obrazovky než mám já. Je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 6, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Posledním updatem systémového SW (dashboardu) se do základu změnil vzhled menu a položek, tak proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 embeco Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Moc díky za odpověď. Teď jen zjistit jestli mám updatovany sw. :-) Jak má vypadat updatovany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 6, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Pokud máš konzoli připojenou k internetu, nebo pokud se pohybuješ na Store, určitě máš aktualizováno, protože bez toho by tě to tam nepustilo. Jinak když se podíváš do nastavení na verzi systémového SW, bude to ukazovat verzi 10.0.10586.1016 (aktuální). No a v neposlední řadě je video ukázka nového DB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
embeco
Asi blbej dotaz, ale taky dotaz. Mám takové pocit, že když koukám na YouTube o xboxu one tak tam vidím úplně jiné schéma home obrazovky než mám já. Je to možné?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.